Categorii Știri

Fiul ei l-a bătut cu bestialitate pe bătrânul din Brașov! Mesajele revoltătoare ale mamei bătăușului: „Doar niște analfabeți ar putea…”

În urmă cu câteva zile, cazul unui bătrân bătut în Brașov cu bestialitate de către doi tineri a șocat o țară întreagă.

Bărbatul lovit de tineri a ajuns la spital în stare gravă, iar acum se află în afara oricărui pericol. Cei doi tineri au fost identificați rapid de către polițiști și au arestați preventiv pentru 30 de zile.

Tinerii se numesc Ceplinsche Adrian şi Mircea Mihai Constantin și, potrivit primelor declarații ale bătrânului, acesta a lucrat la ei și le-a cerut banii pentru munca prestată.

Adrian Ceplische

Mircea Mihai Constantin

Paginile de socializare ale celor doi s-au umplut cu mesaje ale oamenilor indignați și contrariați de fapta lor.

Printre persoanele care au primit mesaje se află şi mama lui Mircea Mihai. Femeia a postat mai multe mesaje pe reţelele de socializare. Dacă în primă fază a încercat să explice că educaţia ei nu a dat roade, au urmat apoi texte în care îi jigneşte pe cei care i-au trimis mesaje.

„Sunt foarte slăbită şi obosită, nu reuşesc să răspund la fiecare în parte, atât doar că am văzut în aceste zile, am avut o lecţie de viaţă chiar, că în loc să primesc după faptele mele, bunătatea mea, inima mea, ajutor moral, sprijin, vorbe bune, mi s-a întâmplat contrar!.

Dar nu-mi pierd curajul şi speranţa pentru că există un Dumnezeu, nu uitaţi asta pentru toţi!”, este un mesaj postat de Claudia, mama lui Mihai Mircea, unul dintre agresorii bătrânului din Braşov.

„Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie explicaţia educării unui copil! Este una dintre pasiuniile mele dragii mei neştiitori de carte! Vouă care nu mă cunoasteţi mai bine mergeţi la plimbare să vă imbogăţiţi vizualul, fără să copiaţi citatele altora care au muncit cu sudoare pentru ele!”, a mai scris Claudia, mama lui Mircea Mihai.

„Analfabet înseamnă să nu ştii să scrii şi să citeşti. Eu văd aici că toţi ştiu să scrie. Mai terminaţi cu victimizarea asta că nu e cazul. Ar trebui să ţineţi capul plecat”, i-a scris imediat cineva.

Iată imaginile susprinse de camerele de supraveghere din pasajul din Brașov. ATENȚIE, IMAGINI CARE V-AR PUTEA AFECTA EMOȚIONAL!

CITEȘTE ȘI: Un polițist a fost găsit mort în postul de Poliție la care lucra! Ce au descoperit colegii săi
Tânărul care și-a aruncat bunica de la etajul 10 și și-a bătut bunicul este apărat de mama lui! Ce a putut spune despre el

Vezi comentarii

  • Acum am vazut filmul cu batranul batut. ...........sunt indignat de fapta acestor ANIMALE SALBATICE FIARE DIN JUNGLA SCAPATE IN CIVILIZATIE. Regret ca nu am putut sa fiu eu mai aproape sa fac ce nu au facut parintii lor caND ACESTE BESTII AU TRAIT CA BURUIENILE IN JURUL BLOCULUI. Halal animale . halal parinti

Share
Scris de
Vlad Mirabela

Acest site foloseste cookies.

Read More