Connect with us
Fiul lui Dragnea, luat la rost pe stradă: "Ești patron pe banii furați de taică-tu!"

Știri

Fiul lui Dragnea, luat la rost pe stradă: „Ești patron pe banii furați de taică-tu!”

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, a fost apostrofat de mai multe persoane, la ieșirea de pe stadionul Giulești, unde fusese la meciul de Cupă dintre Rapid și Turris Turnu Măgurele, echipă la care ar fi patron.

Barosane, vezi că ești patron de fotbal pe banii furați de taică-tu, bă! Pe ciordeală ești patron, bă! La pușcărie să vă duceți amândoi, bă! Infractorilor!

Ești patron pe banii furați de la copii! Nenorociților! Ești patron pe bani furați de la noi. Nu mai ieșiți singuri pe stradă, v-ați luat gărzi. La pușcărie să vă duceți, cu tat’tu în frunte”, i-a spus bărbatul care l-a apostrofat pe Valentin Dragnea.

Băiatul lui Dragnea a fost în permanență flancat de bodyguarzi. Înainte de începerea meciului, aceștia l-au agresat pe jurnalistul Gsp Răzvan Luțac, pentru că acesta îl filma pe Dragnea Jr.

Nu este primul incident din ultima perioadă în care este implicat fiul șefului PSD. Acesta și soția sa au mai avut o dispută cu Ștefan Caramitru, fiul lui Ion Caramitru, în urma căruia au făcut plângere penală.

Ce spune Ștefan Caramitru despre incidentul cu Valentin Dragnea

Caramitru Jr. a transmis presei un comunicat în care prezintă propria lui versiune asupra incidentului cu fiul și nora președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Locuiesc pe aceiași stradă cu Familia Dragnea în Cotroceni, însă nu ne cunoaștem. 

Într-adevăr, în urmă cu aproximativ 10 zile a avut loc un incident verbal minor în trafic pe strada unde locuiesc (mașina pe care o conduceam nu putea avansa din cauza autoturismului care bloca strada în care se aflau – ulterior am aflat – Valentin Dragnea și soția acestuia, conduși de un șofer).

Am claxonat pentru a semnaliza prezența noastră și intenția de a avansa moment după care pasagerii au coborât din mașină. În acel timp a avut loc o altercație verbală cu doamna Dragnea, moment în care domnul.

Dragnea a plecat în grabă și a intrat în curtea imobilului. Soția acestuia ne-a persiflat, folosind o atitudine lipsită de eleganță, iar noi am reproșat asocierea cu PSD și agresivitatea generală față de cetățeni”, precizează Ștefan Caramitru.

Fiul a actorului a continuat să explice ce s-a întâmplat şi a recunoscut că a făcut asocieri între partidul condus de Dragnea şi interlocutorii săi.

„Mi-a fost greu sa nu reacționez la un atac verbal, în special după experiența avută în noaptea de 10 August împreună cu cei apropiați în Piața Victoriei. După câteva minute, incidentul s-a aplanat, fiecare ne-am retras la casele noastre.

De atunci, nu am fost contactat de nimeni și nu am comunicat acest incident la terți, și nu a mai avut loc nici o discuție cu familia Dragnea.

Până în acest moment nu am fost informați oficial din partea organelor competente privind existența unei plângeri cu privire la această altercație verbală, și sunt foarte surprins de informațiile care se vehiculează în presă mai ales că  nu am fost contactați pentru a ne exprima un punct de vedere. (… )

Dacă într-adevăr exista o plângere penala cu privire la acest incident minor, vom răspunde oricăror solicitări din partea autorităților și vom furniza orice informație necesară pentru stabilirea adevărului”, a adăugat fiul actorului.

Citește și: Ce spune Florin Salam despre nunta lui V. Dragnea: „M-am simțit…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top