Connect with us

Știri

Fiul lui Liviu Dragnea se căsătorește astăzi. Ce cadou a primit de la tatăl său

Astăzi, 26 august, va avea loc nunta anului, așa cum a fost numită ziua în care fiul lui Liviu Dragnea se însoară cu femeia iubită, Gina Alexandra Tătulescu

Fericiții miri vor sărbători alături de cel puțin 1.000 de persoane. Printre cei prezenți se numără: toţi parlamentarii PSD, preşedinţii de Consilii Judeţene, politicieni, dar şi oameni de afaceri.

UPDATE 14:00 – Un jurnalist invitat la RTV a anunțat că nunta va fi cu dar. Inițial s-a spus că invitații nu le vor da bani mirilor, lui Ștefan Dragnea și aleasa inimii sale, Gina.

UPDATE 13:30 – Meniul standard de la Palatul Snagov pornește de la 110 euro de personă și poate fi modificat în funcție de preferințele mirilor. Diseară, nuntații vor afla ce au ales Gina și Ștefan Dragnea pentru petrecerea din ziua nunții lor.

UPDATE 11: 15 – Potrivit România TV, Liviu Dragnea a decis în ultima clipă să schimbe lăcașul de cult în care a fost programată ceremonia religioasă în timpul căreia fiul său și femeia iubită a acestuia urmau să se căsătorească. Oficiali din Partidul Social Democrat au mărturisit sub protecția anonimatului jurnaliștilor de la RTV că această hotărâre a fost luată de șeful social-democrat din cauza protestelor anunţate pe Facebook.

Vă reamintim că, inițial, s-a spus că slujba religioasă va fi la Biserica Sfântul Elefterie din București, unde tatăl miresei este preot. Surse politice din PSD au declarat în această dimineață că Liviu Dragnea a hotărât să schimbe această locație pe ultima sută de metri pentru ca mirii să aibă o zi perfectă, neumbrită de protestele anunțate. Astfel, există posibilitatea ca mirii să se căsătorească civil fie într-un alt lăcaș de cult din Capitală, fie la cel de la Palatul Snagov, unde va avea loc petrecerea, detalii aici.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top