Connect with us
Familia lui Zsa Zsa Gabor este lovită de o nouă tragedie. Fiul ei a murit într-un grav accident de motocicletă.

Știri

Fiul lui Zsa Zsa Gabor a murit într-un grav accident

Zsa Zsa Gabor a murit în urmă cu o săptămână, însă familia sa este lovită de o altă tragedie. Fiul ei adoptiv, Oliver Prinz Von Anhalt, în vârstă de 45 de ani, a murit în urma unui grav accident de motocicletă.

Oliver Prinz Von Anhalt a fost implicat într-un accident de motocicletă chiar în ziua în care a murit mama sa. De atunci el a stat în comă, însă din păcate a încetat din viață. Potrivit TMZ, soțul lui Zsa Zsa Gabor a aflat de accidentul fiului său abia pe 26 decembrie.

Cine a fost Zsa Zsa Gabor

Zsa Zsa Gabor s-a născut în Ungaria, într-o familie de evrei înstăriți. În 1936, ea a reușit să câștige concursul Miss Ungaria. După izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial, Zsa Zsa a fugit în Statele Unite împreună cu cele două surori ale sale, Magda și Eva.

Citește și: Zsa Zsa Gabor a murit. Legenda hollywoodiană avea vârsta de 99 de ani

La scurt timp după sosirea în America, Eva a început să lucreze ca actriță, iar Zsa Zsa s-a căsătorit cu Conrad Hilton. Zsa Zsa s-a căsătorit cu ”adevărata ei iubire”, actorul britanic George Sanders în 1949. Însă nici această relație nu a durat, iar după divorț, Sanders s-a căsătorit cu sora actriței, Magda.

Zsa Zsa Gabor a murit pe 18 decembrie, la vârsta de 99 de ani, în urma unui atac de cord.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top