Categorii Știri

Florin Călinescu, reacţie DURĂ: „Cea mai mare minciună”

Florin Călinescu a postat, duminică, pe o rețea de socializare, un comentariu legat de unul dintre subiectele fierbinți ale momentului: pensiile românilor.

Actorul spune că Potrivit actorului, pensia este „cea mai mare minciună comunistă, de la Marx și Engels încoace”.

„Dragilor, pensia este cea mai mare minciună comunistă, de la Marx și Engels încoace. Tu dai banii astăzi şi când ajungi la pensionare, anunţă că nu sunt bani de pensie!”, scrie Călinescu pe o reţea de socializare.

Florin Călinescu este de părere că totul este o minciună

„Cum nu sunt bani de pensie când eu ţi-am dat, unde sunt? Dă-mi, mă, pensia! (…) Pensia pe care eu ți-am dat-o”, a spus actorul.

„O alta ciordeală, haide să punem bani de la pilonul 2 la pilonul 1. Apoi, mărim acciza la carburanţi. Unde a fost vorba în programul de guvernare despre aşa ceva? N-a fost vorba nicăieri… Nea Tudose, nu prea merge, istoria vine tăvălug peste voi, peste noi si ne duce acolo, acolo unde s-au dus și ceilalți, adică în marea ceaţă”, a mai spus acesta.

Vezi comentarii

  • Calinescu nu este un bou. ! Boii sunt cei de la guvernare! El are dreptate fiecare român trebuia sa aibe un cont pernonal pentru pensie , iar pentru acei oameni care au lucrat pânâ la revolutie ar fi trebuit sa le calculeze pensiile la valoarea leului de acum nu sa ii lase pe saracii oameni cu pensii de 100 de lei ! Si ei se lâfâie ! Ar trebuii sâ traiascâ ei cu banii astia ! Ce solutie sâ gâseascâ Calinescu ??? El nu are putere sâ schimbe legiile !Le schimbâ câte un adormit când se trezeste de la amorteala cat stâ pe scaun !

  • Domnul Calinescu ataca dur , insa nu da nici o solutie in privinta subiectului in discutie . Ca sa ataci este la indemana ori cui , insa cand vine vorba de solutie , fiecare tace malc . Daca guvernantii nu fac nimic sunt blamati , daca incearca sa faca ceva sunt blamati , atunci cum vedeti d-le Calinescu rezolvarea ?

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More