Categorii Știri

Florin Piersic, DECORAT de presedintele Iohannis, in ziua in care a implinit 80 de ani

Maestrul Florin Piersic a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis in ziua in care a implinit 80 de ani. Presedintele Romaniei a semnat miercuri, 27 ianuari, decretul de decorare a actorului.

„In semn de inalta apreciere pentru remarcabilele interpretari artistice sustinute pe cele mai importante scene din tara, pentru dragostea, intelegerea si talentul de care a dat dovada in promovarea artei teatrale si cinematografice si a tinerelor talente, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul National „Steaua Romaniei” in grad de Ofiter domnului Florin Piersic”, se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

CITESTE SI: FLORIN PIERSIC a implinit 80 de ani! Ce surpriza i-au facut fanii

CITESTE SI: Aimee Iacobescu si Cezara Dafinescu, conflict public din cauza unui presupus imprumut de 2.000 de lei

Cu cateva zile inainte de a implini 80 de ani, Florin Piersic a vorbit in exclusivitate la o televiziune despre viata sa, despre prietenii plecati prea devreme si despre speranta. A fost un interviu plin de emotie, de trairi, glasul ii tremura, iar lacrimile ii inundau ochii.

Marele actor implineste astazi, pe 27 ianuarie, frumoasa varsta de 80 de ani. Acesta a marturisit nu stie cand au trecut anii. In plus, pentru a evita sa pronunte „80 de ani”, maestrul spune ca implineste de „4 ori 20 de ani”.

„Ma intristeaza ca trec anii prea repede. Nu pot sa imi imaginez ca pe 27 ianuarie 2016 implinesc de 4 ori 20 de ani. O spun pentru ca mi-e greu sa spun 80. Ca atunci cand spun 80 imi vine sa ma impusc, dar nu am gloante. Nu imi vine sa cred ca au trecut anii asa de repede”, a marturisit Florin Piersic pentru RomaniaTV.

Sursa foto nasul.tv

Share
Scris de
Adrian Vrauko

Acest site foloseste cookies.

Read More