Connect with us
Florin Piersic la 84 de ani. Povestea neștiută de dragoste din tinerețe! Cu cine s-a iubit marele actor

Știri

Florin Piersic la 84 de ani. Povestea neștiută de dragoste din tinerețe! Cu cine s-a iubit marele actor

Celebrul actor de teatru și film împlinește astăzi onorabila vârstă de 84 de ani. Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu câte o glumă, Florin Piersic a făcut deliciul publicului întotdeauna.

Desprea viața sa amoroasă s-au scris multe. Însă, puțină lumea știe că Angela Similea și Florin Piersic, două vedete considerate adevărate simboluri ale frumuseții și talentului, au avut o legătură cu totul specială, dincolo de luminile scenei și de aplauzele admiratorilor. Cu o voce profundă și un chip ce a făcut-o să câștige titlul de „Miss Festival” la un spectacol din Polonia, Angela Similea a făcut numeroase cuceriri, dar Florin Piersic a fost marea sa iubire.

În anii ’80, Angela Similea și Florin Piersic formau unul dintre cele mai frumoase cupluri pe scenă, dar apoi legătura lor a depășit granițele artei. Amândoi erau extrem de atrăgători și talentați și nu puțină lume i-ar fi văzut căsătoriți. Din păcate, la acea vreme, fiecare avea deja un partener. Totuși, dragostea dintre ei nu a putut fi oprită. La început s-a vorbit doar despre o idilă, dar Florin Piersic a mărturisit, într-un final, că a fost o aventură în toată regula:

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasări şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o «lipitură» în toată regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care acum îmi aduc aminte cu plăcere”, a declarat el pentru Wowbiz.
Florin Piersic împlinește 84 de ani

Florin Piersic s-a născut pe 27 ianuarie 1936, în Cluj, Regatul României, este actor român de film, radio, televiziune, scenă și voce. A jucat dramă, comedie, tragedie, figuri istorice, haiduci. Recent, acesta a făcut o mărturisire tulburătoare. Florin Piersic a declrat că crede pe viitor oamenii nu-și vor mai amtinti de el. ”Peste 20 de ani, nici nu vor ști, probabil, că a existat un actor și un om pe care îl chema… Soția mea, care este lângă mine, spune că nu este adevărat. Eu spun că peste 20 de ani nu o să își mai amintească nimeni. Îmi pare rău că trebuie să îți spun asta. Nu îmi face plăcere să spun asta, dar am colegi, prieteni, parteneri de toate vârstele și constat că din ce în ce mai puțîn sunt pomeniți. Poate ai observat și cei care ascultă această convorbire dintre noi doi realizeză că eu, tot timpul, încerc să îi pomenesc pe cei care mi-au făcut bucurii, care mi-au fost aproape sau parteneri, oameni care au fost alături de mine și s-au dus. Mă doare foarte tare. Mă doare sufletul când mă gândesc că au rămas atât de puțini… Eu nu i-am uitat și ei există în sufletul și in mintea mea”, a declarat Florin Piersic pentru Realitatea TV.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top