Connect with us

Știri

Florin Salam a aparut la TVR. Apoi a urmat SCANDALUL

Iuliana Marciuc l-a invitat recent pe Florin Salam in emisiunea pe care o realizeaza la TVR, „Destine ca-n filme”, insa aparitia manelistului a starnit reactii de nemultumire chiar in interiorul televiziunii, scrie ziarul Ring.

Adrian Bucur, membru in Consiliul de Administratie al TVR a cerut Comisiei de Etica sa analizeze daca prezenta lui Florin Salam este de interes public, la o televiziune care se afla in serviciul cetatenilor ce platesc taxe si impozite pentru a o intretine.

CITESTE SI: SIMONA HALEP AJUNGE FATA IN FATA CU SERENA WILLIAMS

Adrian Bucur a fost extrem de acid la adresa Iulianei Marciuc, atacand productia emisiunii si totodata ideea realizatoarei de a-l invita pe Salam in prime-time la postul public de televiziune.

„E siderant cum o asemenea personalitate complexa, creator de produse culturale cel putin discutabile, este servit drept model de urmat si reper moral la canalul care isi propune sa promoveze, intre altele, cultura de calitate neechivoca din Romania”, scrie Adrian Bucur intr-o scrisoare publica.

FLORIN SALAM1

Producatorii emisiunii isi justifica prezenta lui Salam pe micile ecrane: acesta nu a fost invitat in calitate de manelist ci pentru povestea sa de viata. Acesta a vorbit despre lupta cu drogurile si modul in care a reusit sa renasca.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top