Connect with us

Știri

Forbes: TOPUL muzicienilor cu cele mai mari venituri in anul 2015

Potrivit unui clasament intocmit de Forbes, cantareata pop americana Katy Perry ocupa prima pozitie in topul muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015, noteaza bbc.com. Citeste aici cine se afla pe lista!

Dupa incheierea unui turneu mondial rasunator, intitulat „Prismatic World Tour”, care a durat 17 luni, cantareata americana Katy Perry a obtinut venituri de 135 de milioane de dolari, care au ajutat-o sa faca un salt spectaculos in acest clasament anual si sa ajunga pe prima pozitie. In topul din 2014, Katy Perry ocupase abia locul al 23-lea.

Forbes: TOPUL muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015

Forbes: TOPUL muzicienilor cu cele mai mari venituri in 2015, Hepta

One Direction, grupul pop britanic,se afla pe locul al doilea in topul Forbes, cu venituri de 130 de milioane de dolari, gratie recentului album „Four”, dar si a turneului mondial de promovare a acelui material discografic, „On the Road Again”.

One direction, sursa foto celebmix.com

One direction, sursa foto celebmix.com

Pozitia a treia a revenit cantaretului american Garth Brooks, o legenda a muzicii country, care a obtinut venituri de 90 de milioane de dolari.

Garth Brooks

Garth Brooks, Hepta

 

Topul 10 al muzicienilor cu cele mai mari incasari in ultimul an este completat de Taylor Swift (80 de milioane de dolari), The Eagles (73,5 milioane de dolari), Calvin Harris (66 de milioane de dolari), Justin Timberlake (63,5 milioane de dolari), P. Diddy (60 de milioane de dolari), Fleetwood Mac (59,5 milioane de dolari) si Lady Gaga (59 de milioane de dolari).

Calvin Harris

Calvin Harris, Hepta

 Justin-Timberlake

Justin Timberlake, Hepta

Lady Gaga

Lady Gaga, Hepta

P.Diddy

P.Diddy, Hepta

Taylor Swift

Taylor Swift, Hepta

Forbes a intocmit acest clasament pe baza informatiilor furnizate de reprezentantii industriei muzicale, unor interviuri cu manageri si impresari, dar si a unor date oferite chiar de catre artisti. Topul vizeaza veniturile obtinute de muzicieni in perioada 1 iunie 2014 – 1 iunie 2015.

Sursa foto mylifestylecareer.com

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top