Connect with us
Fost campion naţional, găsit mort MORT în maşină. De ce şi-a pus capăt zilelor

Știri

Fost campion naţional, găsit mort MORT în maşină. De ce şi-a pus capăt zilelor

Încă o tragedie în zi de sărbătoare după ce un fost campion naţional a fost găsit mort în maşină. Biletul de adio al celebrului boxer român care s-a sinucis într-o parcare.

Un cunoscut boxer român și-a pus capăt zilelor după ce și-a tăiat venele într-o parcare. Sportivul nu era la prima tentativă și a lăsat un bilet de adio.

Fostul boxer, antrenor emerit, Viorel Soroceanu si-a taiat venele, disperat fiind din cauza stării sale de sanatate.

Soroceanu a lasat si un mesaj de adio, in care ii cerea iertare mamei sale pentru gestul facut si in care explica faptul ca din cauza bolii la ficat de care suferea a ajuns sa isi puna capat zilelor.

Nu este prima tentativa de sinucid la care recurge fostul mare campion

Soroceanu a mai incercat sa se sinucida si in urma cu doi ani, la scurt timp dupa ce a fost diagnosticat cu acea boala nemiloasa, La acea vreme insa medicii au putut sa îl salveze. Viorel Soroceanu a fost unul din cei mai apreciati antrenori emeriti de box.

Elevii pe care acesta ii pregatea au obtinut numeroase premii, muilti fiind campioni nationali si mondiali, atat la categoria de juniori, cat si la seniori. Chiar Viorel Soroceanu a fost campion national de doua ori in anii ’70 si a boxat cu campionul mondial din 1973, Howard Davis Jr.

Citeşte şi ATAC armat la Moscova. Un bărbat a deschis focul într-o fabrică

Este stare de alertă după ce un atac armat a avut loc la o fabrica de dulciuri. Mai multe persoane au fost rănite iar la fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție.

Un fost proprietar al unei fabrici de dulciuri de la Moscova a ucis un paznic şi a rănit alte trei persoane într-un atac armat la fabrică, au anunţat miercuri anchetatori, relatează The Associated Press.

Bărbatul s-a certat cu noul proprietar al fabricii, după care a deschis focul cu o puşcă, a precizat Comitetul rus de anchetă, anunță News.ro.

Deocamdata nu se știe dacă au fost luați ostatici

Poliţia din Moscova a dezminţit informaţii de presă potrivit cărora bărbatul a luat mai mulţi ostatici, dar a confirmat că acesta s-a baricadat în incintă.

Ilia Averianov a sunat la postul de radio Afaceri FM şi a spus că se apără de un ”gang” care a colaborat cu procurori din capitală pentru a-i confisca proprietatea.

Averianov a declarat că va ”lupta până la sfârşit”. Autorităţile nu au comentat imediat aceste acuzaţii.

Un dosar al familemtului fabricii Menlevik urmează să fie audiat la Moscova, în ianuarie, potrivit unor documente judiciare.

Citeşte şi GRAV accident la ieșirea din București. Elicopterul SMURD la fața locului, mai mulți răniți

Accident la ieșirea din București pe DN2 în această dimineață. Două persoane au fost grav rănite iar la fața locului a ajuns de urgență un elicopter SMURD.

Un grav accident rutier s-a produs în comuna Afumați. Un șofer a derapat, a intrat cu autoturismul într-un copac și s-a răsturnat.

A fost nevoie și de intervenția unui elicopter SMURD

În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, iar o alta se află în stare gravă.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de mers.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top