Connect with us
Un barbat care a fost in moarte clinica a afirmat ca a fost in Rai, unde s-a intalnit cu Iisus Hristos si cu prietenii sai decedati.

Știri

“Am fost in Rai si am intalnit prieteni morți”. Povestea unui bărbat care a fost în moarte clinică

Un barbat care a fost in moarte clinica timp de o ora povesteste lucrurile incredibile pe care le-a vazut, le-a simtit si le-a trait in tot acest rastimp.

Dr, Gary Wood avea 18 ani cand, impreuna cu sora sa, a fost victima unui grav accident de circulatie. Era la volan, conducea spre casa cand s-a izbit de o alta masina, parcata ilegal. Sora lui nu a patit mare lucru, dar el a fost extrem de grav ranit. Ranile erau atat de severe, incat paramedicii sositi la locul accidentului l-au declarat “mort pe loc”.

loading…


Acum, 50 de ani mai tarziu, dr. Gary Wood povesteste ce i s-a intamplat atunci cand toata lumea, inclusiv medicii, il considerau mort.  “In primele secunde, durerile au fost cumplite, cum nici nu stiam ca exista dureri atat de mari”, spune el. Si continua: “La scurt timp, insa, toata durerea a trecut”.

Citeste si: Marturia unui barbat care a fost in MOARTE clinica: „Am fost in Rai si am vorbit cu Dumnezeu…”

Ce a vazut in Rai barbatul aflat in moarte clinica

Pretinde ca, mai apoi, a simtit cum “urca in Rai”,  “Mi-am parasit corpul, aceste “haine pamantesti”, si am simtit cum ceva ma ridica deasupra masini, iar toata viata mea de pana atunci mi-a trecut cu repeziciune prin fata ochilor. Apoi, ceva m-a tras printr-un fel de tunel imens si din ce in ce mai luminos. Simteam impacare, calm, fericire…”

Poarta Raiului chiar ar exista, iar dr. Wood pretinde ca intrat in Paradis pe-acolo. Era ca si cum cerul si-ar fi dat norii la o parte si l-ar fi lasat sa intre. Apoi, a fost intampinat de un inger cu o sabie uriasa in mana. L-a lasat sa intre, iar prieteni de-ai lui care murisera l-au plimbat prin Paradis. Barbatul mai povesteste ca l-a intalnit si pe Iisus, care i-a spus sa se intoarca pe Pamant si sa le transmita oamenilor ca Raiul si viata dupa moarte chiar exista.

loading…


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top