Știri

A fost răpus de CANCER la doar 25 de ani! Povestea CUTREMURĂTOARE a tânărului

În ulimele luni, familia şi prietenii lui Costi Tivig s-au mobilizat şi au strâns bani pentru tratamentul la Viena, care costa 20.000 de euro, după ce în ţară nu i s-a mai dat nicio speranţă.

Au creat şi un grup pe Facebook cu peste 1.000 de membri şi au făcut eforturi disperate pentru a strânge suma necesară. În cele din urmă, suma necesară a fost strânsă, iar Costi a mers la Viena pentru tratament.

Mesajul postat de Costi pe pagina de Facebook este cutremurător

Tânărul urma să fie operat în Austria, dar cancerul a avansat mult prea repede, astfel că Costi Tivig s-a stins sâmbătă, la scurt timp după ce se întorsese în ţară pentru a începe şedinţele de chimioterapie.

Săptămâna trecută, tânărul a postat ultimul sau mesaj pe Facebook, încrezător că va învinge boala.

„Vreau sa transmit un Multumesc din toată inima persoanelor pe care le cunosc personal sau nu, care au fost și care sunt alături de mine in cea mai grea perioada din viața mea, mulțumesc persoanelor care m-au ajutat atât din punct de vedere financiar cât și moral ! Au fost foarte multe mesaje pe care le-am primit de la voi și la care nu am reusit sa răspund, cărora le mulțumesc pe aceasta cale ! Mulțumesc oamenilor cu suflet care m-au ajutat financiar, ați fost in număr foarte mare, dacă voi nu erați eu nu eram acum aici ! Vreau sa știți ca eu m-am întors de la Viena, doctorul de acolo mi-a recomandat un doctor din București unde trebuie sa fac 6 ședințe de chimioterapie din 3 in 3 săptămâni, chimioterapie pe care o voi primi din Viena după care cu ajutorul lui Dumnezeu ma voi întoarce acolo pentru operație! Mulțumesc din tot sufletul TUTUROR, va doresc multa sănătate, Dumnezeu sa va răsplătească ! Va salut cu respect pe fiecare in parte!”, a scris Costi pe pagina lui de facebook.

Acest articol a fost actualizat la: 2017-10-09T12:20:44+03:00 12:20

Share
Scris de
Ais Cristian

Acest site foloseste cookies.

Read More