Connect with us
Foștii parlamentari români Gheorghe Dumitrașcu și Severus Militaru au murit la distanță de câteva ore, anunță presa centrală.

Știri

Foștii parlamentari Gheorghe Dumitrașcu și Severus Militaru au murit

Doi foști parlamentari au murit la distanță de câteva ore. Fostul senator Gheorghe Dumitrașcu s-a stins din viață la vârsta de 77 ani, după ce înainte de acesta decedase și fostul deputat Severus Militaru.

Dumitrașcu a fost senator FSN și PDSR. El a intrat în Parlamentul României în legislaturile 1990-1992, 1992-1996 și 1996-2000.

Fost profesor de istorie, el are merite deosebite în învățământul constănțean. A fost unul dintre cei care și-au adus contribuția la înființarea Universității Ovidius din Constanța. Totodată,  Gheorghe Dumitrașcu s-a numărat printre cei care au obținut ridicarea liceului Mircea cel Bătrân la rang de Colegiu Național.

Citește și: Fost vicepreședinte de Consiliu Județean, găsit SPÂNZURAT

A murit Severus Militaru, fost deputat român

Severus Militaru, fost deputat liberal, a încetat din viață la spitaul Marius Nasta din București, unde fusese transportat duminică cu un elicopter SMURD. Acesta avea 45 de ani și suferea de o insuficiență respiratorie, care se agravase.

Severus Militaru era președinte al PNL Motru și inginer în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top