Connect with us
Fostul cumnat al lui Mircea Badea a murit. Cauza morții lui Ciprian Chirvasiu

Știri

Fostul cumnat al lui Mircea Badea a murit. Cauza morții lui Ciprian Chirvasiu

Ciprian Chirvasiu, fostul cumnat al lui Mircea Badea, a murit la vârsta de 54 de ani. Acesta era scriitor și jurnalist cu experiență în presa scrisă.

„Fratele și maestrul nostru Ciprian Chivasiu , personalitate marcantă a culturii contemporane, și-a plătit astăzi datoriile pământești,  iar sufletul său s-a întors la Tatăl. Împărtășim întru totul durerea familiei și a tuturor celor care, cu bună dreptate, l-au iubit.

Vom rămîne martorii frumuseții sale sufletești și a înălțimii sale spirituale. Dumnezeu să-l odihnească!” a fost mesajul postat de Asociația Culturală care a anunţat moartea jurnalistului.

Cauza morții nu a fost făcută publică, dar se pare că acesta ar fi fost bolnav.

A lucrat în aproape toate marile redacții din București. A fost, printre altele, editorialist la Adevărul, redactor sef -adjunct la “Saptamana  Financiara”, senior editor al saptamanalului “Eurolider”, șef al departamentului “Reportaj” la “Jurnalul  Național”, redactor șef-adjunct la “Evenimentul Zilei”, secretar general de redacție la “Ziarul Financiar”.

Premiul pentru expresivitate jurnalistica în 2003.

Ciprian Chirvasiu a fost căsătorit cu sora lui Mircea Badea

În vara lui 2005, Ciprian Chirvasiu divorța de soția sa, Olivia, iar în toamna acelui an începea o idilă cu Nety Badea, sora realizatorului TV Mircea Badea.

Cei doi s-au căsătorit, dar au divorțat în anul 2008. Ei au împreună o fetiță, alintată de cei dragi cu apelativul „Rontzi”.

Aceasta a câștigat medalia de aur la un concurs national de dansuri pentru copii în 2014. Pustoaica face parte din trupa Floris, condusa de profesoara Agripina Otopeanu.

Mircea Badea este foarte apropiat de fetiță, pe care a adus-o și la postul de la radio la care are emisiune.

Citește și: Oreste la cuțite cu Badea: „Mușchii tăi, carte nu are!”

1 Comment

1 Comment

  1. Alexandru AMOQ

    2018-07-13T21:39:11+03:00 at 21:39

    Sincere condoleante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top