Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat la slujba de înmormantare

02.05.2019

Sunt momente grele pentru toți cei care l-au iubit și l-au apreciat pe regretatul Răzvan Ciobanu. Pentru a-și lua adio de la el, fostul său iubit a venit însoțit, căci durerea pe care o simte nu poate fi alinată cu absolut nimic.

UPDATE 11:47 – Fostul iubit al lui Răzvan Ciobanu a leșinat de 2 ori în biserică, la slujba de înmormântare a regretatului designer. Potrivit surselor www.spynews.ro, acesta ar fi leșinat și aseară, la priveghi, tot de două ori.

Citește și: Martor-cheie, declaraţie înfiorătoare după moartea lui Răzvan Ciobanu

În urmă cu doar câteva momente, fostul iubit medic al lui Răzvan Ciobanu a venit la biserică, pentru a-și lua rămas bun de la bărbatul alături de care a trăit și bune, dar și rele. Fostul iubit al celebrului designer a venit însoțit, cu o sticlă de apă în mână și a fost filmat în momentul în care pur și simplu a leșinat!

Citește și: Bunica lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere! Ce s-a întâmplat la capela în care este depus trupul designerului

Susținut de braț de o doamnă blondă, fostul iubit al acestuia abia s-a mai putut ține pe picioare și a intrat în biserică distrus de durere.

Chiar dacă între ei au mai existat momente grele și s-a ajuns la multe situații neplăcute, se pare că vestea că regretatul designer s-a stins din viață a căzut ca un fulger și pentru fostul iubit al acestuia, care nu a putut rămâne indiferent la un asemenea lucru dureros.