Connect with us
Fostul model Dana Balcacean a murit la varsta de 40 de ani, din cauza unor afectiuni hepatice. Ea se afla in coma de mai multa vreme.

Știri

Fostul model Dana Balcacean a murit la 40 de ani

Dana Balcacean, fosta sotie a afaceristului Cosmin Balcacean si una dintre cele mai frumoase femei din tara, a incetat din viata.

Dana Balcacean, fostul model de la Casa Perla, a murit la varsta de 40 de ani. Ea suferea de afectiuni hepatice si se afla de mai multa vreme in coma.

Dana Balcacean a fost considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondena a Capitalei si a aparut de doua ori pe coperta uneia dintre cele mai citite reviste de lux din Romania.

Citeste si: A murit unul dintre cei mai indragitit actori

Citeste si: A murit fiul unei cantarete cunoscute

In 2006, Dana s-a casatorit cu milionarul Cosmin Balcacean. Nunta celor doi a facut senzatie la acea vreme, insa casncia lor a fost de scurta durata.

Nunta Danei si a lui Cosmin a avut loc la Palatul Bragadiru, iar toata lumea buna a Capitalei a fost invitata. Petrecerea a costat peste un milion de euro si a fost urmata de o luna de miere de lux, in Hong Kong, Singapore si Maldive.

Divortul cuplului a fost mediatizat in presa, tinand prima pagina a ziarelor de scandal. Dana si Cosmin au divortat in anul 2012, dupa ce fostul model si-a parasit sotul pentru un alt barbat, tot afacerist, in varsta de 49 de ani.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top