Connect with us
Fostul şef al Secţiei Chirurgie din cadrul SJU, găsit decedat în locuinţă

Știri

Fostul şef al Secţiei Chirurgie din cadrul SJU, găsit decedat în locuinţă

Fostul şef al Secţiei de Chirurgie Generală din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vaslui şi fost preşedinte al Colegiului Medicilor Vaslui, medicul Mircea Zavate, a fost găsit decedat, miercuri, în locuinţa sa, în urma unei intervenţii a pompierilor militari.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, pompierii au intervenit după ce, printr-un apel la numărul de urgenţă 112, vecinii medicului au anunţat faptul că bărbatul nu mai fusese văzut ieşind din locuinţă de câteva zile.

„Detaşamentul Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru deblocarea unei uşi la un bloc din zona Bisericii ‘Adormirea Maicii Domnului’. În interiorul apartamentului a fost găsită o persoană decedată, un bărbat în vârstă de 67 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Petru Iftene.

Chirurgul Mircea Zavate se pensionase în urmă cu doi ani.

Cadavrul unui copil de 11 ani a fost scos din apele mării

Un copil în vârstă de 11 ani, decedat, a fost scos, luni dimineaţă, din apa mării de scafandrii militari, din zona digului de protecţie al Plajei Modern din Constanţa, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU).

Potrivit sursei citate, corpul neînsufleţit al copilului a fost observat plutind în apa puţin adâncă, lângă digul din piatră, de nişte turişti veniţi la plajă, care au anunţat autorităţile.

Salvatorii IJSU au anunţat că este cel de-al unsprezecelea deces înregistrat în acest sezon estival, pe litoralul românesc.

Citește și Ion Stan, fost deputat PSD, a murit la mare! Cauza decesului

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top