Connect with us
Fotbal: FCSB - Viitorul 2 - 2

Știri

Fotbal: FCSB – Viitorul 2 – 2. Scor Final

FSCB și Viitorul Constanța, echipele lui George Becali și a lui Gheorghe Hagi duc o dispută în Campionatul Național.

22:38 Scor final FCSB – Viitorul Constanța 2 – 2

22:34 Meciul a intrat în prelungiri

UPDATE, 22:00 Budescu (FCSB) a egalat cu o execuţie impecabilă din lovitură liberă.

UPDATE, 21:10 Primul gol a fost marcat de Vână (Viitorul), al doilea a fost dat de Gavra (Viitorul), al treilea a venit din partea FCSB și a fost dat de Dennis Man.

Hagi speră la victorie

„Avem două meciuri în care trebuie să luăm puncte pentru a spera la o cupă europeană. Nu că n-ar fi bine că suntem în play-off, dar nu trebuie să ne mulţumim cu acest lucru. Mâine jucăm acasă cu un adversar extrem de valoros, de talentat.

Valoros, la fel ca CFR, dar cu jucători cu un joc mai tehnic, periculoşi. Trebuie să facem un meci perfect, un meci foarte bun, să ne ridicăm la nivelul lor, la ce înseamnă un meci cu un nivel foarte ridicat.

Să nu facem greşeli, să ne autodepăşim şi cu siguranţă după aceea va veni şi rezultatul pozitiv pe care ni-l dorim. Să fie o victorie frumoasă contra unei echipe puternice. Asta ne dorim. Acelaşi lucru le-am transmis şi jucătorilor. Ştim că va fi dificil, dar nu imposibil. Le-am amintit că noi suntem campionii, că jucăm acasă, că trebuie să avem pretenţii foarte mari de la acest meci, să câştigăm”, a spus Hagi, scrie digisport.ro.

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top