Știri

Fotbalisti care au murit pe teren VIDEO

In Romania, cel mai celebru caz al unui fotbalist care a murit pe terenul de fotbal este cel al lui Catalin Hildan. Avea doar 24 de ani si era capitanul echipei Dinamo cand s-a produs tragedia. Hildan a decedat in timpul unui amical sustinut pe 5 octombrie 2000 de gruparea alb-rosie cu SN Oltenita, dupa un atac cerebral.

Pe 24 iulie 1999, jucatorul echipei Astra Ploiesti, Stefan Vrabioru (23 de ani), a decedat dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului Rapid – Astra, disputat pe stadionul Giulesti. Vrabioru a fost introdus in teren in minutul 57 al jocului si la numai 13 minute a cazut la mijlocul terenului, fiind apoi transportat la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, unde a fost constatat decesul.

Citeste si: A murit Patrick Ekeng

La autopsie, lui Vrabioru i s-a gasit o hemoragie interna, iar Institutul Medico-Legal a stabilit ca acesta a murit deoarece era suferind de inima.

O alta tragedie s-a petrecut in februarie 2002, cand portarul formatiei Universitatea Craiova, Cristi Neamtu, a murit la doar 21 de ani, dupa ce a fost lovit involuntar in fata de un coechipier in timpul unui antrenament efectuat in Cipru.

Alti jucatori romani care au murit pe terenul de fotbal sau la antrenamente: Michael Klein, Biro Ferenc, Constantin Tabirca, Gabriel Talpos, Alexandru Iatan.

In fotbalul international, de referinta sunt cazurile Antonio Puerta, Miklos Feher si Marc Vivien Foe.

Primul juca la FC Sevilla si a murit la doar 22 de ani, in timpul unui meci din Primera Division cu Getafe. Miklos Feher (24 de ani) era international maghiar si a murit din cauza unui stop cardiac intr-un meci cu Vitoria Guimaraes.

Marc Vivien Foe (28 de ani) a incetat din viata in timpul unui meci jucat de nationala tarii sale, Camerun, impotriva Columbiei, la Cupa Confederatiilor. Suferea de hipertrofie cardiaca.

Fotbalisti care au murit pe teren. ATENTIE. Imagini cu puternic impact emotional!

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More