Connect with us
Fotbalistul Vitali Balițki a murit la 39 de ani

Știri

Fotbalistul Vitali Balițki a murit la 39 de ani

Clipe grele în fotbalul românesc după moartea jucătorului Vitali Balițki. Colegii fostului fotbalist de la CFR Cluj sunt șocați de moartea fulgerătoare.

Este doliu in lumea fotbalului din Romania. Vitali Balițki, unul dintre primii stranieri de la CFR Cluj, a murit la doar 39 de ani. Fostul fotbalist s-a stins din viața fulgertator, potrivit evz.ro.

Oficialii de la CFR Cluj au lansat “moda stranierilor” chiar din primul său an în prima Ligă, 2004-2005, când “feroviarii” au închis o pauză de 28 de ani în care s-au zbătut în noroiul ligilor inferioare.

Vitali Balițki a murit la 39 de ani

Printre primii stranieri din Gruia au fost cei din spațiul ex-iugoslav: Mijin, Bruncevici, Z. Miloșevici -, dar, pentru o perioadă scurtă a apărut și un ucrainean: Vitali Balițki.

Vitali apare în statistici cu 2 meciuri jucate la CFR Cluj în sezonul 2004 – 2005. Vitali Balițki era născut pe 22 august 1978. A jucat la CSKA 2 Kiev, Podilla Hmelnițki, CSKA Kiev, Arsenal Kiev, Alania Vladikavkaz, Volin Luțk, Zirka Kirovohrad, Nyva Vinița, Nafkom Brovary.

El și-a încheiat cariera în sezonul 2009 – 2010, la Dynamo Hmelnițki, în orașul său natal.

Citește și A murit prezentatoarea TVR Carmen State

Citește și Doliu în teatrul românesc. Actorul Dumitru Drăgan a fost găsit mort

Balițki, care putea juca mijlocaș sau fundaș, a strâns 12 selecții și 1 gol la naționala de tineret a Ucrainei. A început apoi cariera de tehnician, mai întâi la sectorul de copii și juniori.

În 2016, a fost antrenor principal interimar la echipa mare, iar în perioada 2016 – 2018 a fost „secund’ la aceeași formație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top