Connect with us

Știri

FOTO: Celine Dion, prima aparitie publica dupa moartea sotului ei

Cantareata Celine Dion a trait o drama in ultimele zile. Artista a pierdut doi dintre cei mai importanti barbati din viata ei: pe sotul ei, Rene Angelil, de 73 de ani, si pe fratele ei, Daniel Dion, de 59 de ani.

Celine Dion este distrusa dupa moartea celui care i-a fost sot si manager timp de 22 de ani. In aceeasi saptamana, artista a pierdut doi dintre cei mai importanti barbati din viata ei: pe sotul ei, Rene Angelil, de 73 de ani, si pe fratele ei, Daniel Dion, de 59 de ani.

CITESTE SI: Sotul artistei Céline Dion a murit

René Angélil, sotul lui Celine Dion, a decedat in resedinta sa din Las Vegas. Familia lui René Angélil a solicitat sa îi fie respectata intimitatea in aceste momente dificile.

In comunicatul de presa scrie ca sotul cantaretei a murit „dupa o lunga si curajoasa lupta impotriva cancerului”.

In august 2015, Celine Dion a anuntat ca renunta la mai multe spectacole pentru ca sotul ei si-a dorit sa petreaca ultimele clipe din viata alaturi de ea. El isi dorea sa moara in bratele cantaretei. La acel moment, Céline Dion a declarat ca este determinata sa ramana puternica, pentru a fi alaturi de René pana la capat.

Fratele ei, Daniel, a murit la doar doua zile dupa Rene Angelil. El suferea de cancer la creier, limba si la gat.

Celine Dion a fost surprinsa pe aeroportul din Las Vegas. Imbracata in negru, palida si extrem de trista, aceasta si-a imbratisat prietenii care au venit sa ii fie aproape.

Celine Dion 1  Celine Dion  Celine Dion 2  Celine Dion 3

 

Sursa foto thesoundcheckgroup.com

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top