Connect with us

Știri

FOTO: Cum a aparut regina Spaniei de ZIUA NATIONALA. Toata lumea a ramas cu gura cascata!

Regina Letizia a Spaniei este o aparitie de fiecare data.

REGINA SPANIEI, APARITIE SUPRINZATOARE. Astazi, cu ocazia evenimentelor desfasurate de Ziua Nationala a Spaniei, fosta jurnalista a intors privirile cand a aparut alaturi de fetitele sale si de sotul ei, regele Felipe.

Ziua Hispanitatii a fost ‘garnisita’ cu ceremonii speciale pe tot teritoriul Spaniei, insa regii au participat la evenimentele organizate in capitala (Madrid).

Este cel de-al doilea an cand Felipe si Letizia conduc ceremonia Zilei Nationale din Capitala, in urma abdicarii regelui Juan Carlos in 2013.

Printesa de Asturias si sora ei, infanta Sofia le-au tinut companie parintilor la evenimentele de azi din Madrid. Iata mai jos cateva fotografii cu regii Spaniei:

regina spaniei-1
Letizia a aparut in fata spaniolilor la fel cum i-a obisnuit si pana acum: extrem de eleganta, cu zambetul pe buze si o coafura clasica, un coc care ii poarta deja numele.

regina spaniei-2

Ziua Hispanitatii sau Ziua Nationala a Spaniei marcheaza descoperirea Americilor de catre Cristofor Columb. Sarbatoarea are loc in fiecare an pe 12 octombrie.

Sursa foto: diezminutos.es

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top