Connect with us
cafea- 21072015

Știri

Foto: Imagini realizate din cafea de o artista italiana

Pentru multi oameni, o ceasca de cafea reprezinta energizantul de dimineata sau de la parnz care ne pune in miscare. Pentru artista Giulia Bernardelli, fiecare ceasca de cafea este diferita si poate spune o poveste.

CITESTE SI: IMAGINI WOW: ILUZIE OPTICA CU AJUTORUL MACHIAJULUI

Artista Giulia Bernardelli, nu foloseste cafeaua pentru a se trezi dimineata sau pentru a citi viitorul. Pentru ea, cafeaua reprezinta modul prin care isi transpune arta in imagini. Ceea ce a reusit artista sa creeze este uimitor.

Intrebata despre creatiile sale din cafea artista a declarat ,, Nu-mi planuiesc niciodata creatiile din timp, nu premeditez nimic. Atunci cand beau cafeaua incerc ma gandesc doar la nuantele pe care le pot creea daca rastorn ceasca pe masa din fata mea. Si din acel punct porneste totul.”Imaginatia, spune ea, este cea care face jumatate din treaba.

Tanara artista are doar 27 de ani si a terminat facultatea la Bologna, specializarea ei fiind arta ilustratiei. In prezent, lucreaza la muzeu, dar nu a renuntat nici macar o zi la marele ei talent food-art-ul, mai exact arta facuta din mancare. Nu doar cafeaua o inspira pe tanara Giulia Bernardelli, gemul, mierea, vinul sau inghetata topita sunt doar cateva dintre produsele pe care aceasta le foloseste.

Iata fotografiile cu creatile artistei!

Foto Imagini realizate din cafea de o artista italiana-1

Sursa foto: ea.md

Foto Imagini realizate din cafea de o artista italiana-2

Sursa foto: ea.md

Foto Imagini realizate din cafea de o artista italiana-3

Sursa foto: ea.md

Foto Imagini realizate din cafea de o artista italiana-4

Sursa foto: ea.md

Care dintre desnele de mai sus te-a impresionat cel mai mult?

Sursa foto: designcollector.net

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top