Connect with us

Știri

FOTO INEDIT. TRIBUT adus PRIMEI SOTII a lui JOHN LENNON, cea care a fost batuta si parasita pentru Yoko Ono. A MURIT IERI DE CANCER

Cotidianul britanic Daily Mail a anuntat moartea lui Cynthia, prima sotie a fostului membru al trupei The Beatles, John Lennon, cea pe care acesta a parasit-o pentru amanta care avea sa devina cel mai controversat personaj mediatic in anii 60, nipona Yoko Ono.

Cynthia, prima sotie a cantaretului care a decedat in decembrie 1980, a murit ieri, anunta Daily Mail, in urma luptei teribile cu cancerul. Cynthia Powell si John Lennon s-au intalnit prima oara la Colegiul de Arta Liverpool. Felul in care s-au cunoscut a devenit subiect de presa, mai ales din cauza stilului incisiv al lui Lennon.

CITESTE SI: FLORIN SALAM A APARUT LA TVR. APOI A URMAT SCANDALUL

Cynthia era logodita cand a fost chemata prima data in oras de Lennon, in anul 1959, iar marturisindu-i acest aspect, Lennon i-ar fi raspuns: „Te-am intrebat dracului daca vrei sa te casatoresti cu mine?”.

Cynthia avea sa devina sotia lui Lennon si a suferit foarte mult langa acesta. John Lennon a recunoscut ca a fost violent cu femeia care a decedat anul acesta de cancer: „Nu am putut sa ma exprim si o loveam”.

john lennon
John Lennon si Cynthia, in 1967

john lennon1
George Harrison, John Lennon si Cynthia – 1965

john lennon2
Casa in care Cynthia suferea batai crunte din partea lui Lennon

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top