Connect with us
FOTO. O mai tii minte pe Valentina din Grasuta mea frumoasa Uite cum arata azi NATALIA STREIGNARD!

Știri

FOTO. O mai tii minte pe Valentina din „Grasuta mea frumoasa”? Uite cum arata azi

De mai bine de 8 ani, Natalia Streignard nu a mai aparut pe micul ecran in vreo telenovela. Ultima ei aparitie a fost in serialul „El Juramento” (2008). Uite cum arata azi actrita din „Grasuta mea frumoasa”!

In 2002, Natalia Streignard a cunoscut faima internationala dupa ce a jucat in telenovela venezueleana „Mi gorda bolla”.

Actrita nascuta la Madrid l-a avut ca partener pe fermecatorul Juan Pablo Raba, alaturi de care a format unul dintre cele mai indragite cupluri din istoria telenovelelor.

Actrita a parasit lumina reflectoarelor, insa este mai fericita ca niciodata. Are doi copii facuti cu impresarul Donato Calandriello.

Primul dintre ei, Jacques l-a adus pe lume in Miami, pe 13 ianuarie 2011. Al doilea copil, o fetita pe nume Gia, s-a nascut pe 16 iunie 2014, tot in Miami, acolo unde actrita s-a stabilit dupa ce a parasit lumea telenovelelor.

Viata actritei este una cat se poate de linistita. Este foarte activa pe retelele de socializare, in special pe Twitter, si se bucura de familia ei. In urma cu aproximativ 3 ani, vedeta se lauda pe Twitter ca a trecut examenul dificil pe care l-a dat pentru obtinerea cetateniei americane, fiind stabilita in statul Florida.

In urma cu doi ani, Natalia Streignard a trait una dintre cele mai mari drame din viata sa. A aflat de la televizor ca parintii ei, Jack Martinez Streignard si Juana de Martinez au fost retinuti de efectivele de politie din Bolivia, aparent fara motiv.

natalia streignard-1

Din informatiile aparute in presa, a fost vorba despre o neintelegere, iar vedeta a informat imediat opinia publica in legatura cu parintii ei, care au fost eliberati la scurta vreme.

Natalia Streignard-2

Natalia Streignard a intrat in atentia presei in anul 1992, cand a participat la Miss Venezuela, concurs de frumusete unde a ajuns finalista.

Natalia Streignard-3

Sursa foto: janaaaaa.blog.cz, Facebook Natalia Streignard

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top