Connect with us

Știri

FOTO: Sotia unui celebru fotbalist a nascut!

A nascut una dintre cele mai sexy sotii de fotbalisti din lume. Nevasta lui Ezequiel Garay, jucator la Zenit Sankt Petersburg, a adus pe lume azi noapte o fetita perfect sanatoasa.

A NASCUT SOTIA UNUI CELEBRU FOTBALIST. Tamara Gorro este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din Spania. A participat la o serie de reality-show-uri si emisiuni tabloide, printre care editia spaniola a emisiunii Survivor.

„Cand vom fi toti trei impreuna, o vom arata pe printesa noastra”, a scris vedeta spaniola pe Facebook facand referire la momentul cand si taticul va fi in preajma pentru a face fotografie de familie mult asteptata de toti.

Tamara Gorro a luptat din greu pentru a deveni mamica. Vedeta a facut tratamente timp de 3 ani, scrie presa spaniola. „Au fost trei ani de lupta, de suisuri si coborasuri. Am luptat trei an ca sa raman insarcinata.

fotbalist-1

Chiar inainte sa ne casatorim mi-am dorit sa am un copil, insa acest lucru nu a fost posibil imediat. Problema a fost cu ovulele, medicul spunandu-mi ca trebuie sa urmez un tratament de fertilitate.

Zenit's player Ezequiel Garay

In cele din urma, Dumnezeu m-a ajutat si acum sunt foarte fericita”, a declarat Tamara Gorro pentru emisiunea Salvame Deluxe de la postul spaniol Telecinco.

Sursa foto: Twitter Tamara Gorro, HEPTA

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top