Connect with us
locuri-28092015

Știri

Fotografii cu locuri parasite care iti dau fiori

Planeta noastra minunata ascunde de-a lungul ei locuri parasite peste care timpul si-a pus amprenta intr-un mod deosebit.

Trecerea timpului este probabil singurul lucru cert in existenta noastra. Tot el este cel care stie cum sa schimbe anumite locuri parasite in asa fel incat sa ne dea fiori. Forta naturii combinata cu cea a timpului au creeat imagini impresionante, rupte parca de realitate.

Cu toate acestea exista si monumente reale care vorbesc despre trecut, in felul lor, atat de infricosator. Unele dintre aceste comori sunt protejate si ingrijite de mana omului, in timp ce altele sunt lasate in paragina.

Iata o selectie cu cele mai fantomatice locuri abandonate din intreaga lume. Sub tot praful, rugina si fisurile pe care le au in spate, exista povestile oamenilor care au trait in acele locuri, multi dintre ei gasindu-si sfarsitul tot acolo.

Acum totul pare ca si cum oamenii doar au construit aceste locuri, doar pentru a le lasa de izbeliste in urma lor.

1. San Zhi, in Taiwan

Casele ciudate din imagine au fost construite pentru a fi destinatii de vacanta a ofiterilor Statelor Unite intorsi din Asia. Partea trista a povestii este ca investotorii au murit intr-un cumplit accident, iar intreg proiectul de constructie a fost oprit.

Sursa foto: picc.it

Sursa foto: picc.it

CITESTE SI: CARE SUNT CELE MAI PERICULOASE ORASE DIN LUME. AI FOST AICI?

2. Insula Hashima Island, din Japonia

Insula parasita din Japonia este cunoscuta de locuitorii Japoniei sub mai multe denumiri, printre care ,,Battleship” sau ,,Duhul Sfant”.

Incepand cu sfarsitul anilor 1800 si pana la sfarsitul anilor 1900, insula a fost extrem de populata datorita minelor de carbune ce se aflau in zona. Atunci cand Japonia a trecut de la carbune la petrol, oemnii au parasit locul, dand nastere orasului fantoma.

Sursa foto: coolcrack.com

Sursa foto: coolcrack.com

Sursa foto: coolcrack.com

Sursa foto: coolcrack.com

3. Hotelul Salto, din Columbia

Hotelul Salto a fost deschis in mijlocul anului 1928 chiar langa cascada Tequendema din Columbia, special pentru turistii care veneau sa viziteze zona. Din pacate, la sfarsitul anilor ’90, hotelul a fost inchis pentru ca nu avea profit. Iar acum arata ca in fotografia de mai jos.

Sursa foto: coolcrack.com

Sursa foto: coolcrack.com

4. Orasul de sub apa, Shicheng, din China

Orasul subacvatic Shichenga fost construit in anul 1341. Cateva sute de ani mai tarziu, in anul 1959 orasul s-a scufundat in timpul unei constructii a hidrocentralei River Xin’an.

Sursa foto: coolcrack.com

Sursa foto: coolcrack.com

Sursa foto: cnlive.it

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top