Connect with us
25 AUGUST-24082015

Știri

Fotografiile zilei de 25 august

Iti prezentam o galerie foto cu cele mai surprinzatoare imagini realizate in data de 25 august 2015.

Iata fotografiile mai jos, cat si mica poveste din spatele fiecareia dintre ele!

1. Un pui nou-nascut de rinocer isi pupa mama in vrasta de sase ani. Momentul de afectiune dintre cei doi a fost surprins  la gradina zoologica Ramat Gan Safari aproape Tel Aviv, Israel.

Fotografiile zilei de 25 august-1

Sursa foto: telegraph.co.uk

2. Un micro-senzor este lipit pe partea din spate a unei albine pentru a monitoriza miscarile miciutei insecte. Oamenii de stiinta australieni au realizat un studiu prin care folosesc micro-senzori atasati la albinelor, ca parte a unui efort global pentru a intelege factorii cheie de conducere a declinului populatie de polenizatori la nivel mondial.

CITESTE SI: FOTOGRAFIILE ZILEI DE 24 AUGUST

Un micro-senzor este lipit pe partea din spate a unei miere de albine pentru a monitoriza mișcările sale. Oamenii de stiinta australieni au arătat pe care le folosesc micro-senzori atașați la albinelor, ca parte a unui efort global pentru a înțelege factorii cheie de conducere un declin populație la nivel mondial de polenizatori.

Sursa foto: telegraph.co.uk

3. Un ofiter de politie cambodgian a fost surprins intr-o fotografie in timp ce tine in mana o punga de marijuana in sediul Departamentului Antidrog din Phnom Penh. Autoritatile cambodgiene antidrog au arestat trei traficanti de marijuana, pe care i-au prins cu 1.487 de kilograme din planta ilegala. Politia a declarat ca marfa valora aproximativ 7 milioane de dolari pe pietele occidentale.

Fotografiile zilei de 25 august-3

Sursa foto: telegraph.co.uk

Daca ati surprins o imagine interesanta care credeti ca ar merita inclusa in rubrica noastra speciala, asteptam propunerile dumneavoastra.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top