Connect with us
Franta Romania s-a incheiat cu scorul de 2-1. Diferenta a fost facuta de golul lui Payet. Iata rezumatul meciului de la Euor 2016, disputat pe 10 iunie.

Știri

Franta – Romania, scor 2-1 la Euro 2016. Rezumat Video

Romania- Franta a fost un meci in care tricolorii s-au descurcat admirabil in fata unei reprezentative mult mai valoroase antrenate de Didier Deschamp. Diferenta a fost data de valoarea individuala, elevii lui Anghel Iordanescu aratand ca avem sperante pentru calificarea in optimi.

Romania a avut prima ocazie a meciului in debutul primei reprize, insa Bogdan Stancu a ratat deschiderea scorului( minutul 3). Griezman a trmis in bara si a ratat marcarea primului gol de la Euro 2016 (minutul 13). Pana la sfarsitl primei reprize, meciul Franta – Romania a fost unul echilibrat, in care elevii lui Iordanescu au tinut piept unei nationale mult mai bine cotate, iar la pauza s-a intrat la cabine cu scorul de 0-0.

Dupa pauza, Giroud marcheaza pentru 1-0 in minutul 58, dupa o iesire neinspirata a lui Tatarusanu. Romanii n-a cedat, iar in minutul 65, Stancu egaleaza transformand o lovitura de pedeapsa obtinuta de Nicusor Stanciu dupa un duel cu Evra.

Meciul se indrepta spre un egal nemaipomenit pentru echipa noastra, insa Payet a inchis tabela cu un eurogol marcat din afara careului (89), iar Franta- Romania s-a terminat cu scorul de 2-1.

Vezi aici cum s-a desfasurat meciul dintre Romania si Franta!

In ciuda acestei infrangeri, Romania  aratat bine, lucru care ne da sperante pentru meciurile cu Elvetia si cu Albania. Franta nu a aratat deloc a echipa favorita la castigarea turneului, jocul cocosilor galici fiind, in unele momente, inferior celui aratat de trupa lui Anghel Iordanescu.

Echipe de start

Franţa: Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Matuidi, Kante, Pogba (Martial 77) – Griezmann (Coman 66), Giroud, Payet (Sissoko 90+1)

Romania: Tatarusanu – Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat – Pintilii, Hoban – Popa (Torje 82), N. Stanciu (Chipciu 72), B. Stancu – Fl. Andone (Alibec 61)

Arbitru de centru: Viktor Kassai. Tusieri: György Ring, Vencel Tóth. Arbtri Aditionali: Tamás Bognar, Ádám Farkas. Arbitru de rezerva: Björn Kuipers. Asistent de rezerva: Sander van Roekel

Sambata, Elvetia si Albania joaca in cel de-al doilea meci din grupa A. Pentru reprezentativa Romaniei, urmatoarea partida este cea disputata contra echipei elvetine, care se va disputa miercuri.

Franta  Romania, scor 2-1 la Euro 2016. Rezumat VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top