Connect with us
Fratele cântărețului de muzică populară Lucian Drăgan a murit într-un accident rutier

Știri

Fratele cântărețului de muzică populară Lucian Drăgan a murit într-un accident rutier

Artistul Cristian Drăgan, fratele cunoscutului interpret de muzică populară Lucian Drăgan, a murit luni dimineață, într-un tragic accident rutier.

El se afla pe DN79 Oradea-Arad, în zona orașului Chișineu-Criș, într-o mașină conduseă de un polițist de 39 de ani. Acesta ar fi pierdut controlul volanului din pricina vitezei excesive, intrând în plin într-un copac.

În urma impactului, muzicianul (47 de ani) a murit pe loc. Polițistul a fost transportat în stare gravă la spital.

”Cu durere in suflet, azi fratele meu Cristian Dragan ne-a parasit pentru totdeauna intr-un tragic accident de circulatie. Dumnezeu sa-l odihnesca in pace!”, a scris  Lucian Dragan pe Facebook, luni dimineata.

”Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca un barbat de 39 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe DN 79, dinspre Oradea spre Arad, in afara localitatii Chisineu-Cris, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, iesind in afara partii carosabile si intrand intr-un copac. In urma evenimentului rutier, pasagerul a decedat, iar conducatorul auto a fost ranit grav”, a declarat Lorena Radu, purtator de cuvant al IPJ Arad, conform stirilekanald.ro.

Citește și: Adelina Coste, deputat PSD, a murit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top