Connect with us
Fratele lui Cătălin Moroșanu, reținut de DIICOT. Ce s-a întâmplat

Știri

Fratele lui Cătălin Moroșanu, reținut de DIICOT. Ce s-a întâmplat

Fratele luptătorului Cătălin Moroșanu, Claudiu Moroșan, a fost reținut de procurorii DIICOT, într-un dosar privind evaziune fiscală, spălare de bani și constituire de grup infracțional organizat.

Claudiu Moroşan, fratele lui Cătălin Moroşan (cunoscut în sport ca Moroşanu), a fost reţinut pentru 24 de ore după ce procurorii DIICOT şi poliţiştii de la BCCO au efectuat mai multe percheziţii în comunele Ciurea şi Grajduri la persoane suspectate de evaziune fiscală şi constituire de grup infracţional organizat.

DIICOT şi poliţiştii de la Brigada de Crimă Organizată au mers în căutarea unei reţele care, din 2012 şi până în prezent, ar fi creat un prejudiciu de peste trei milioane de euro statului român.

30 de persoane ar fi fost implicate în această reţea de-a lungul timpului, multe dintre acestea fiind cetăţeni din Grajduri şi Ciurea.

La reţea ar fi aderat şi Claudiu Moroşan, fratele cunoscutului luptător Cătălin Moroşan (cunoscut sub numele Moroşanu), de asemenea consilier judeţean din partea PNL.

Potrivit unor surse judiciare, acesta a fost reţinut, alături de alte trei persoane. Reţeaua ar fi fost constituită la nivelul judeţelor Iaşi, Vaslui şi Alba şi se ocupa cu tranzacţiile cu aur.

Acuzaţiile oficiale sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală, spălare de bani sau contrabandă.

Pe lângă tranzacţiile fictive, a căror finalitate era decontarea fictivă de TVA, se pare că membrii reţelei ar fi tranzacţionat ilegal şi cantităţi reale de aur, uneori, acestea fiind scoase în afara ţării fără documente.

Cătălin Moroșanu se retrage din sport

Luptătorul român Cătălin Moroșanu şi-a anunţat retragerea, la finalul săptămânii trecute, după gala de la Piatra Neamț, acesta dezvăluind că va mai concura în două gale, una la Craiova şi alta în Ardeal.

„A fost ultimul meu meci în Moldova. Fără fanii mei eu nu aș există. Am schimbat tactica, i-am dat la gioale, stătea foarte bine închis. Și am zis: ‘Bă, ce stă ăsta așa închis?’

Eu foarte rar dau knock out din low kick, dar am simțit că intră foarte bine. I-am tras cu o sete de nu mai știa ce e cu el, l-am bătut. La anul mă gândesc la retragere.

Mai o fac o gală în Craiova, una în Ardeal și îmi iau rămas bun de la toți românii care m-au susținut în ăștia 12 ani de carieră frumoasă”, a spus Cătălin Moroşanu.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Cosmin Cernat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top