Frica cea mai mare a Cristinei Stamate. Este copleşitor ce spunea actriţa

27.11.2017
Frica cea mai mare a Cristinei Stamate. Este copleşitor ce spunea actriţa

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă la Spitalul Floreasca din Capitală. Actriţa avea 71 de ani şi fusese internată în spital exact în ziua în care Stela Popescu a plecat fulgerător dintre noi.

Starea de sănătate a actriței era destul de precară. În ultimii ani, Cristina Stamate a fost supusă mai multor intervenţii chirurgicale. În ianuarie 2015 a fost supusă unei operații pe cord.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Cristina Stamate a murit. De altfel, aceasta operație, de fapt nereușita ei și posibilitatea morții, a fost și cea mai mare frică a artistei care mărturisea:

”Că mor, maă, nenică, de aia mi-a fost frică. Am plecat de acasă, mă uitam pe geam: poate-i ultimul copac pe care îl vad, ultimul candelabru, ultima lumină”, spunea atunci Cristina Stamate.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă

Citeşte şi Cristina Stamate a murit. Ce s-a întâmplat în timpul operaţiei din 2015

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani.

„Cu puţin înainte de ora 7,00, în această dimineaţă, a decedat”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa.

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău. Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis, la începutul lunii ianuarie 2015.

Actriţa a declarat ulterior că în timpul operaţiei inima ei a fost oprită timp de 2 ore. Se simțea bine şi abia aşteapta să revină pe scenă.

Cristina Stamate a murit la 71 de ani
O echipă formată din zece medici i-a făcut atunci actriţei trei by-pass-uri, în decurs de 6 ore şi jumătate.

Actriţa a mărturisit că amânase mult timp acea operaţie pentru că fratele ei a murit în urma unei intervenţii similare.

Citeşte şi Familia Cristinei Stamate nu este de găsit. Ce îşi doreşte Alexandru Arşinel

Actriţa Cristina Stamate a murit, luni dimineață, la Spitalul de Urgență Floreasca. Cristina Stamate avea 71 de ani şi a fost

Cristina Stamate era internată de săptămâna trecută la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, după ce i se făcuse rău.

Problemele de sanatate ale actritei au inceput in urma cu mai mult timp, dupa ce ea a suferit in accident vascular cerebral. Joi dupa amiaza a fost dusa de urgenta la Floreasca si internata in stare grava, iar in aceasta dimineata s-a aflat ca ea a plecat la ceruri.

Cristina Stamate a murit în această dimineaţă
Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, locul in care Cristina Stamate activa, a spus ca incearca sa faca toate demersurile necesare pentru a putea expune sicriul cu trupul neinsufletit al artistei la Teatrul de Revista.

Cristina Stamate a murit. “Doresc foarte mult sa o expunem la teatru. In aceste momente nu reusim sa dam de familia ei. Stim ca avea un frate in Israel, dar a murit. Era singura pe lume”, a marturisit Arsinel.

Citeşte şi Alexandru Arşinel, sfârşit după moartea Cristinei Stamate