Connect with us
Fuego invitat la Falsez pentru tine! Bobonete: tu vei fi următoarele moaște ale României

TV

Fuego invitat la Falsez pentru tine! Bobonete: tu vei fi următoarele moaște ale României

Mihai Bobonete despre Fuego, invitatul special Falsez pentru tine: ”Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup”.

Sâmbătă seară, opt oameni simpli intră în singura competiție muzicală unde vocea nu e obligatorie: Falsez pentru tine. Unii știu și vor să cânte, alții vor doar premiul de 10.000 de lei. Un invitat special trebuie să-i deosebească, iar patru consilieri celebri, Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, încearcă să-l ajute. Muzică, mister și distracție, mâine, de la ora 22.30, la PRO TV.

Fuego la Falsez pentru tine

Fuego la Falsez pentru tine

”Unii spun că au fost martori la eveniment: cică posterele astea în care e el atunci când cântă colinde, lăcrimează. Alții spun că e un copil leneș, pentru că o lasă pe maică-sa în fiecare an să împodobească bradul”, va spune Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, atunci când îl va introduce în scenă pe invitatul acestei ediții: Paul Surugiu – Fuego. ”La noi în țară, tot ce au fost moaște au fost de prin alte locuri. Eu am foarte mare încredere în tine că tu vei fi următoarele moaște ale României. Atunci o să vin și eu să te pup”, îi va mărturisi Mihai Bobonete invitatului special.

Ce voci îi vor da bătăi de cap artistului și ce concurentă îl va face să spună: ”Ai picioare foarte frumoase!”, asta după ce a fost eliminată și a mărturisit că: ”Aș fi vrut să cânt cu dumneavoastră, mai ales că bunica mea e o mare fană! Are poză cu dumneavoastră. Pot spune că am crescut cu Fuego”, vedem sâmbătă, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Falsez pentru tine.

Falsez pentru tine – Un show de muzică și mister!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top