Connect with us
Atenționare meteo Averse şi descărcări electrice în judeţele Bacău şi Harghita

Știri

Furtuna si ploaie torentiala in Bucuresti – Zeci de strazi inundate

Furtunile cu ploi abundente si descarcari electrice nu sunt ceva neobisnuit in aceasta perioada, insa o ploaie torentiala care a tinut peste 3 ore a facut din Capitala o mica Venetie.

Bucurestiul a fost inundat ca de obicei, canalizarile nu faceau fata si, surpriza, autoritatile nu se asteptau la asa ceva.

Noi jurnalistii ne asteptam, ca am scris si data trecuta, si anul trecut, si anii trecuti si…cand s-o mai intampla.

Ce as putea sa va spun eu nou in acest articol? Ca a intrat apa in casele oamenilor? Da, a intrat. Ca ploaia a indraznit sa cada peste Romania si in Bucuresti? S-o certam!

Nu e nimic nou, nici macar tara in care traim, tara de la care speram ca intr-o zi n-o sa mai fie nevoie sa avem barci in garaje.

Furtuna devastatoare, urgie in Bucuresti ,ploaie torentiala care a maturat capitala

Astea vor fi titlurile pe care le vom citi maine, si data viitoare, si le-am citit si data trecuta, ca asa e la noi…daca ploua, ne miram ca ploua si ca autoritatile sunt incapabile sa faca orice.

Sa ne rugam sa nu mai ploua? Ghinion, odata si odata tot o sa mai ploua, iar in caz ca nu stiti…vine iarna cand o sa ninga si iar autoritatile sunt nepregatite.

Ne-am nascut in Romania, este o tara frumoasa, pacat ca este condusa de niste …nestiutori si mereu pusi pe a fi surprinsi.

Vrem altceva? Io, un nimeni nu va pot da sfaturi, dar va scriu ca asta-i meseria mea. A plouat azi, va ploua conform prognozei si maine, sper insa sa ne fie bine, sa nu fugim dupa oameni ca dupa pesti in ape.

Complet surprins si eu ca scriu aceeasi stire, va las cu un gand bun.

Adi

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top