Categorii Știri

Gabriel Oprea are noi probleme cu justitia! Ce acuzatii i se aduc

„Luand cunostinta de rezultatele supunerii la vot, de catre plenul Senatului, la data de 24 februarie 2016, a cererii transmise de D.N.A (cerere de incuviintare a urmarii penale), procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea urmaririi penale fata de OPREA GABRIEL, in prezent senator in Parlamentul Romaniei, care a indeplinit functiile de viceprim-ministru pentru Securitate Nationala si ministru al Afacerilor Interne, pentru infractiunea de abuz in serviciu, daca functionarul a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Suspectului OPREA GABRIEL i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 307 Cod de procedura penala”, se arata intr-un comunicat al DNA.

Se pare ca Gabriel Oprea este urmarit penal intr-un dosar privind cumpararea unui automobil AUDI in valoare de peste 90.000 de euro, cu bani din fondul operativ al Directiei Informatii si Protectie Interna (DIPI), pe care l-ar fi folosit in scop personal. In acelasi dosar este acuzat si fostul sef al Directiei.

Gabriel Oprea s-a prezentat miercuri la DNA pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile.”Nu am facut decat sa ma supun regulilor de protectie. Sunt nevinovat si imi voi dovedi nevinovatia”, a spus liderul UNPR, la iesirea de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Citeste si: Lovitura dura pentru Madalin Voicu si sotia sa. Ce a decis DNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More