Connect with us

Știri

GABRIELA CRISTEA se marita azi! Ce face Marcel Toader

Tavi Clonda si Gabriela Cristea ajung astazi in fata ofiterului starii civile pentru a spune „DA”. In tot acest timp, fostul sot al prezentatoarei tv, Marcel Toader, acuzat ca isi bate nevestele din cand in cand, se bucura de burlacie alaturi de noua sa iubita, Maria Constantin.

gabriela cristea 01

Marcel Toader nu s-a gandit sa se recasatoreasca insa din fotografia care a fost postata pe Internet reiese ca omul de afaceri este foarte fericit alaturi de cantareata de muzica populara, blonda Maria Constantin.

CITESTE SI: RAFUIALA ULUITOARE IN FAMILIA OANEI LIS. CUM SE JIGNESC BARBATII DIN VIATA EI

Nu e de mirare ca Marcel Toader nu mai are de gand sa isi oficieze relatiile la stat si asta deoarece a fost casatorit de 5 ori pana acum, semn ca nu mai crede deloc in institutia casatoriei. Gabriela Cristea a mai fost casatorita o singura data, cu Marcel.

Iubita lui Marcel Toader a filmat ieri pentru o editie speciala de 1 Mai a emisiunii Star Chef, transmisa de Antena Stars. Cel care a stat cu ochii pe artista in timpul filmarilor a fost evident Marcel, care isi urmareste peste tot iubitele, mai ales daca sunt persoane cu notorietate si au mai tot timpul ocupat.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top