Connect with us
gabriela firea furtuna

Știri

Gabriela Firea, anunț important despre furtuna care va lovi azi Capitala. Când va fi intervalul critic

Gabriela Firea a facut precizări în legătură cu furtuna prognozată azi, după ce au început să se distribuie informații conform cărora furtuna va fi mai gravă decât s-a anunțat.

In ultimele ore s-a propagat pe sms si whatsapp un mesaj care transmite informatii false si toxice, conform carora eu sau Primaria Capitaei, tainuim informatii foarte utile bucruestenilor in sensul in care fenomenele meteo ar fi mult mai grave decat s-au anuntat. Ii rog pe bucuresteni sa se informeze din surse oficiale si sa nu dea crezare acestor mesaje toxice.

Voi face plangere penala contra celor care au raspandit aceste mesaje false. Bucurestenii nu au motiv sa aiba o stare de neliniste. Avem informatii de la ANM, acestea arata si s-au confirmat, codul galben se mentine, nu sunt elemente pentru a se trece la cod portocaliu. Dupa ora 17.00 va debuta acest fenomen. Vantul va sufla cu 55/65 de km/h.

Vor fi câteva cartiere mai afectate: Baneasa, Colentina, Tei, Andronache, Drumul Taberei, 13 Septembrie, Ferentari, Militari, Rahova, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Băncilă  (ANM) a făcut și ea câteva precizări.

ANM a postat pe pagina oficiala, meteoromania.ro, prognoza pentru Bucuresti, care indica incidenta atentionarii cod galben de instabilitate atmosferica. Va incepe dupa ora 18.00, iar intervalul cel mai critic va fi 20.00-2.00. Vor fi 25 l/mp, izolat in unele cartiere 30 l/mp. Vor fi insotite de intensificari ale vantului care vor atinge 55-60 km/h. Daca evolutia fenomenelor va fi amplificata vom veni cu informatii in timp util pentru ca autoritatile sa poata proteja populatia, a spus aceasta.

Vezi si: România, lovită de un CICLON! ANM a emis cod galben și portocaliu! Zonele afectate și recomandări de la autorități

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top