Connect with us
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe locuitorii municipiului Bucuresti ca nu vor ramane fara apa calda si caldura in aceasta iarna.

Știri

Gabriela Firea: „E o fapta penala sa opresti gazele sau livrarea agentului termic”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe locuitorii municipiului Bucuresti ca nu vor ramane fara apa calda si caldura in aceasta iarna.

Firea a precizat ca este o fapta penala „sa opresti gazuele sau livrarea agentului termic”.

„Vreau sa-i asigur pe toti bucurestenii si pe studentii care vor veni in Capitala la studii, ambasadele, reprezentantele diplomatice si turistii care vin in Capitala ca sub nicio forma nu se pune problema ca in Capitala Romaniei sa nu fie apa calda si caldura in sezonul rece. Suntem tara europeana. E o fapta penala sa opresti gazele sau sa opresti livrarea agentului termic. Eu apar drepturile bucurestenilor si nu a unor grupuri de interese asa cum au facut-o reprezentantii PNL care au aparat grupuri de interese.

Citeste si: Distrigaz Sud s-a inteles cu ELCEN. Bucurestenii nu vor ramane fara apa calda

Citeste si: Ministrul Energiei: ELCEN nu opreste apa calda in Bucuresti, dar RADET poate falimenta ELCEN

Peste 10 ani de zile, atat ELCEN cat si RADET, fiecare in parte catre companiile cu care erau in contracte, au incasat sau au fost datoare penalitati. Sumele care se vehiculeaza in aceasta perioada nu sunt o expresie a facturii, a platilor curente, ci penalitati la penalitati. E vorba de datorii in lant facute in peste 10 ani de zile. Diferenta dintre momentul in care RADET incasa de la cetateni plata facturii curente precum si de la celelalte institutii( scoli, spitale) si momentul cand trebuie sa plateasca la ELCEN era de 30 de zile. RADET era condamnat in fiecare luna, ani in sir, sa ramana dator”, a declarat Gabriela Firea, la Romania TV.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top