Gabriela Firea, internată. Ce probleme de sănătate are primarul Capitalei

13.01.2019
Gabriela Firea, internată. Ce probleme de sănătate are primarul Capitalei

Gabriela Firea a ajuns pe mâna medicilor. Primarul General al Capitalei a fost supus unei intervenţii laparoscopice, conform unor surse medicale.

Edilul Capitalei anunta, printr-o postare pe Facebook, că a avut probleme de sănătate, sustinand ca s-a tratat la spitalele Colentina si Ion Cantacuzino.

„Unele incercari care apar in calea vietii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depasite de unul singur. Dumnezeu ne ajuta sa fim inconjurati de oameni care sa ne ridice.

Multumesc celor care mi-au fost alaturi in problema de sanatate pe care am avut-o, in toata aceasta perioada. Multumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino si Colentina. Am stiut ca sunteti la fel de buni ca orice centru medical european si nu am gresit avand incredere in Dumneavoastra.

Multumesc familiei mele si prietenilor mei dragi care m-au inconjurat cu atata dragoste care, impreuna cu interventiile si tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Se pare că această ar fi suferit de o boală gastro-intestinală acută.

Ea a publicat o fotografie în care se află alături de conf. dr. Iulian Brezean. ”Dumnezeu să-i aibă în pază pe toţi cei care salvează vieţi”, a adăugat primarul general.

Citeşte şi: Liviu Dragnea se căsătorește cu Irina Tănase?! Anunț din PSD

Citeşte şi: Reacția lui Klaus Iohannis după ce Liviu Dragnea a cerut să fie acuzat de înaltă trădare