Connect with us

Știri

Gabriela Firea, mama pentru a treia oara

Senatoarea PSD, fosta jurnalista Gabriela Firea, a nascut cel de-al treilea baietel, al carui nume va fi Zian, la fel ca numele de botez al parintelui Arsenie Boca.

Cel de-al doilea copil al Gabrielei Firea si al lui Florentin Pandele, primarul din Voluntari, judetul Ilfov, a venit pe lume marti, are 3,4 kilograme si 50 de centimetri, primind astfel calificativul maxim.

CITESTE SI: VIDEO: Uite cum isi bate o mama baiatul in strada! Motivul este incredibil!

sursa facebok.com

sursa facebok.com

sursa facebok.com

sursa facebok.com

”Azi, de ziua Sfintei Mucenite Irina, mesagera pacii si a credintei, a venit pe lume, la Maternitatea Sanador, fiul nostru Zian Mihail! Are 3,4 kg si 50 cm si a primit nota 10 de la prof. Poiana, cel care a avut grija de el pe tot parcursul sarcinii”, a scris fosta jurnalista pe pagina sa de Facebook, alaturi de o serie de fotografii cu nou nascutul.

Imaginile au fost preluate imediat si de taticul Florentin Pandele, care s-a laudat la randul sau pe Facebook cu venirea pe lume a copilului.

Zian Mihail este cel de-al doilea copil al cuplului Pandele-Firea, in timp ce senatoarea mai are un baiat, in varsta de 20 de ani, dintr-o casatorie anterioara.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top