Connect with us
Gabriela Firea, reacție după incidentul de pe Arena Națională

Știri

Gabriela Firea, reacție după incidentul de pe Arena Națională

Gabriela Firea a oferit săptămâna trecută cheia orașului și diploma de execelnță Simonei Halep. Totul într-o ceremonie care a avut loc în Capitală, pe Arena Națională.

Ceremonia nu a fost una tocmai bună pentru primarul Capitalei. În momentul în care a urcat pe scenă, Firea a fost huiduită de fanii Simonei, atât în timpul discursului cât și la ieșirea de pe stadion.

Astăzi, Gabriela Firea a oferit prima declarație în ceea ce privește evenimentul de pe Arena Națională. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că a greșit alegând să-i înmâneze Simonei Halep cheia orașului și diploma de execelnță în timpul manifestației de pe Arena Națională.

Gabriela Firea a recunoscut că a greșit

„Eu am avut cea mai bună intenție, dar rezultatul nu a fost cel dorit și este clar că am greșit, atât eu cât și echipa, pentru că într-un climat destul de tensionat cum era cel din București acum o săptămână și după mitingul PSD, era clar că nu era cel mai potrivit loc și moment să înmânez cheia orașului și diploma de excelență, după ce îi confersiem deja titlul de cetățean de onoare Simonei Halep în februarie, pe Arena Națională, acolo unde noi am organizat cu mare drag și cu tot sufletul întâlnirea Simonei cu fanii săi”, a spus Gabriela Firea, pentru RFI.

Primarul Capitalei spune că momentul ar fi trebuit să aibă loc într-un cadru mai restrâns. Ulterior,  Simona Halep putea să meargă singură la întâlnirea cu fanii săi de pe Arena Națională.

Citește și Gabriela Firea și-a suspendat pagina de Facebook după ce a fost huiduită pe Arena Națională

„Acum la rece putem să spunem orice, iar eu pot să spun că m-aș fi bucurat să fiu mai înțeleaptă sau mai prevăzătoare și să organizăm o ceremonie, să spunem, mai restrânsă, în cadrul Primăriei, la sediu sau poate la o altă locație, și apoi la Arenă să meargă doar Simona, bineînțeles că acum cu mintea de azi, știți cum e… mintea românului cea de pe urmă”, a mai spus Gabriela Firea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top