Generaţia de Aur va juca împotriva legendelor echipei FC Barcelona. Gică Popescu, marea surpriză

16.04.2018
Generaţia de Aur va juca împotriva legendelor echipei FC Barcelona. Gică Popescu, marea surpriză

Surpriză de proporții pentru suporterii români, Fotbaliştii români ai Generaţiei de aur vor juca împotriva legendelor FC Barcelona, pe 16 iunie, la Cluj. Fostul internaţional român Gică Popescu va juca câte o repriză pentru fiecare dintre echipe.

Meciul de fotbal este inclus în prima ediţie a Sport Festivals, care va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 14-17 iunie. Fostul internațional a susținut astăzi o conferință de presă.

„În cadrul primei ediţii a Sports Festival va avea loc un meci de fotbal între membrii Generaţiei de aur şi legendele Barcelonei, în data de 16 iunie.

Eu fac parte şi dintre legendele Barcelonei şi voi juca în prima parte pentru echipa Generaţiei de aur şi, dacă voi mai putea, voi juca şi pentru Barcelona.

Meciul este un moment important pentru iubitorii fotbalului din România. Niciunul dintre colegii mei din Generaţia de Aur, care au jucat în 1994, nu va lipsi, printre ei fiind Gică Hagi şi Ioan Ovidiu Sabău.

Iar în plus vor mai juca Chivu, Marica, Adrian Ilie. De la Barcelona ar putea juca Stoicikov, fraţii de Boer, Mendieta sau Puyol”, a declarat, luni, Gică Popescu, într-o conferinţă de presă susţinută alături de Ioan Ovidiu Sabău şi de primarul Emil Boc.

Peste 20 de sporturi promovate în cadrul festivalului

Organizatorul Sports Festival, Mirel Alexa, a spus, la rândul său, că, în cadrul evenimentului, vor fi promovate peste 20 de sporturi. Printre ele, fotbal, oină, baschet, volei și handbal.

„Lansăm un nou concept prin care dăm oricui posibilitatea să experimenteze sportul. De asemenea, vor fi meciuri demonstrative la cel mai înalt nivel”, a precizat Mirel Alexa.

foto: Hepta.ro.

CITEȘTE ȘI: Rusia va crea o „poliție turistică” pentru suporterii care merg la Cupa Mondială de Fotbal 2018
Golul lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Juventus stârnește reacții inedite! Ce a spus Zlatan VIDEO
Play-off Liga 1: Craiova – CFR Cluj, capul de afiș al etapei a treia. Programul meciurilor