Connect with us
George Becali îi ia apărarea Laurei Codruța Kovesi

Știri

George Becali îi ia apărarea Laurei Codruța Kovesi

După ce ani de zile a avut critici la adresa procurorilor și a lui Traian Băsescu, omul de afaceri George Becali are o opinie diferită de data aceasta despre Laura Codruța Kovesi, în plin scandal cu plagiatul.

Becali susține că procurorul șef al DNA poate avea prieteni în politică, însă își face meseria. Becali spune că Laura Codruța Kovesi știe să facă diferența între prietenii și munca de la DNA invocând chiar cazul condamnării sale: „Eu am avut o judecătoare, verișoară de-a mea și care a refuzat să mă judece. Colegele ei mi-au dat pușcărie”, a declarat omul de afaceri la Antena 3.

Primele imagini cu crama unde s-ar fi întâlnit Sebastian Ghiță cu Laura Codruța Kovesi

Kovesi: Teza de doctorat îmi aparţine în totalitate, nu am plagiat; e obligaţia procurorilor să verifice

„Să vă spun ceva. Acum 5-6 ani nu se putea că era Băsescu și o dădea afară. De ce până acum n-a scos dosare? Acum 6 ani era prietenul lui Băsescu, ăla care e la Curtea Constituțională, care era, îl parafrazez pe Băsescu, sluga lui… Morar ăla”, a mai spus Becali la același post de televiziune.

Laura Codruța Kovesi este acuzată că și-a plagiat teza de doctorat. Omul de afaceri Sebastian Ghiță a depus chiar un autodenunț la DNA în care a explicat cum a intervenit pentru ca una din comisiile care au analizat teza lui Kovesi să dea verdictul că nu a plagiat.

Recent, Victor Ponta a declarat că Ghiță și Kovesi se întâlneau des, iar prima oară când a văzut-o pe șefa DNA era la o cramă pe care politicianul de la PRU (Partidul România Unită) o deține în Valea Călugărească, undeva între Ploiești și Mizil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top