Connect with us
George Chirilă, românul căsătorit cu două surori face dezvăluiri intime. Ce se întâmplă în dormitorul său

Știri

George Chirilă, românul căsătorit cu două surori face dezvăluiri intime. Ce se întâmplă în dormitorul său

George Chirilă  este bărbatul care se iubește și trăiește cu două surori. Cazul său a șocat întreaga Românie, iar povestea sa a stârnit o mulțime de controverse, după ce a apărut la TV

Bărbatul s-a căsătorit cu o femeie, a făcut copii cu ea, apoi s-a îndrăgostit de sora acesteia. El și-a anunțat nevasta de acest lucru, iar cei trei au reușit să conviețuiască împreună.

Saveta Bogdan și echipa WOWbiz s-au deplasat la casa acestuia, pentru a sta de vorbă cu el.

”Am ieşit afară şi am cugetat. M-am înviorat în zăpadă. Apoi m-am gândit că nu pot să mă raportez la doamna Saveta ca o femeie în vârstă. Îmi venea să-i spun ”măi, fato”.”, a mărturisit George Chirilă, în timp ce Saveta l-a întrebat pe cine iubeşte mai mult

”Sunt zile în care faţă de una am mai multă atracţie, alte zile faţă de cealaltă.

Depinde de zile. Noi sexul îl numim diferit. Cum să spun? Contopire în iubire. Acest lucru la noi se întâmplă doar pentru a procrea, doar pentru copii.

Afară de aceste două femei, pe care le-am luat fete fecioare, eu n-am mai avut alte femei. Noi fuzionăm pentru a face un copil.”, a mai spus el.

De asemenea, atunci când a fost întrebat dacă doarme cu amândouă surorile, el a mărturisit că preferă să doarmă singur.

”Dorm singur. Eu mă culc afară, pe pământ. Azi noapte am mai mers şi în casă, dar de obicei mai dorm afară, pe pământ. Aseară am fost la Nicoleta. Am definit gelozia ca fiind defect, iar acum privesc aşa. Au înţeles în timp că nu e bine.”, a mai spus el.

Întrebat ce ar face dacă i-ar muri una dintre soţii, George Chirilă a făcut o mărturisire incredibilă.

”În clipa în care femeia e curată, nu are de ce să se îngrijoreze, nu apar complicaţii. Noi trei am hotărât acest lucru şi am decis ca copilul nostru să vină în câmpul nostru, în iubirea noastră.

Trei din copii s-au născut cu cordonul după gât, cum a ieşit, i-am dat cordonul şi a fost bine. Când am avut un caz grav, am chemat medici. Şase medici au fost aici, prieteni de-ai mei.”, a mai spus el.

Provocat să facă nunta religioasă, George Chirilă a fost pus să ia o decizie radicală:

”Vă mulţumesc pentru propunere, e o încântare, însă acest capitol e încheiat pentru noi. Vă propun să o raportăm la copii. Dacă ar trebui să iasă cineva, aş ieşi eu.”, a mai spus el.

Citește și: O profesoară a făcut amor cu un elev chiar în sala de curs! Cum s-au dat de gol cei doi

Citește și: A făcut amor cu un bărbat pe care l-a întâlnit la înmormântarea bunicii. După câteva zile, i-a dat un SMS. A plâns când a citit ce scria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top