Connect with us
O femeie din Ialomița și un bărbat din Tulcea au murit pentru că salvatorii nu au reușit să ajungă în timp utile la ele

Știri

Gerul și ninsorile fac ravagii: Două persoane au murit pentru că ambulanțele nu au putut ajunge la ele

Gerul și ninsoarea puternică au făcut ravagii în mai multe zone din țară. Două persoane din județele Ialomița și Tulcea au murit, după ce ambulanțele nu au putut să ajungă la ele în timp util.

În orașul Amara din Ialomița, o femeie de 57 de ani, cardiacă și bolnavă de diabet, a murit, după ce ambulanța a ajuns la locuința ei după 50 de minute. La momentul sosirii echipajelor medicale, femeia se afla în stare de inconștiență. Deși au încercat să o resusciteze, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Ambulanța a plecat către locuința femeii la două minute de la primirea apelului, însă din cauza viscolului și a drumurilor blocate, a ajuns la destinație după 50 de minute, informează reprezentanții Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa.

Un incident dramatic s-a petrecut și în județul Tulcea. Un bărbat de 78 de ani și-a pierdut viața într-un incendiu, după ce echipajele de pompierii nu au putut ajunge la locuința sa. Acesta era deja decedata în momentul sosirii pompierilor.

Trei cazuri de hipotermie semnalate în județul Constanța

Potrivit secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, în județul Constanța au fost semnalate trei cazuri de hipotermie. Una dintre ceste persoane și-ar fi pierdut deja viața, tot din cauza întârzierii mari a echipajelor medicale de urgență.

Tot în județul Constanța, o tânără de 21 de ani a născut într-o șenilă rămasă blocată pe zăpadă. Femeia a fost asistată de doi paramedici SMURD, coordonați telefonic de un medic de la ISU Dobrogea.

Citește și: Buzău: Un bărbat a murit la Zoița, într-un incendiu care i-a cuprins casa

Tânăra a fost preluată din satul Adamclisi iar ulterior șenila s-a deplasat în satul Lespezi, de unde a mai preluat o femeie de 18 ani, însărcinată și ea. Cu șase kilometrii înainte să ajungă la centrul medical Băneasa, șenila a rămas blocată în zăpadă. Tânăra de 21 de ani a fost nevoită să nască în utilaj. Ea a adus pe lume, la ora 00.35, un băiețel perfect sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top