Connect with us
O fetita impresionata de un om al strazii care plangea a facut un gest care a uimit-o chiar si pe mama ei.

Știri

Gest emotionant al unei fetite pentru un om al strazii. Mama copilei a ramas uimita

Kenyatta Lewis, din Norfolk, Virginia, a mers la un magazin impreuna cu fiica ei de 6 ani. Ceea ce a facut copila pe drumul lor spre casa a uimit-o chiar si pe mama ei, care a impartasit povestea pe Facebook:

„Cand am iesit astazi din magazin, fiica mea a facut un lucru care m-a facut sa ma opresc si sa ma gandesc. Era un barbat care statea jos si plangea, iar ea m-a intrebat „Ai vazut acel barbat acre plange? Ce este in neregula cu el?”. Eu am spus ca poate el e doar trist… Ea a spus „Poate ii e cald si sete.”

Citeste si: Fetita ocrotita de ingeri si POVESTEA VIRALA care a emotionat o lume intreaga

Citeste si: Povestea tragica a barbatului cu doua fete

In acel moment, fetita s-a dus direct la el si l-a intrebat: „Buna ziua, domnule! Este o zi calduroasa. Va este cald? De ce nu mergeti acasa, pamantul pe care stati este murdar? El i-a raspuns printre lacrimi: „Nu am casa, dar voi fi bine.”

Copila s-a uitat la el cu o fata trista: „Asta inseamna ca sunteti un om fara adapost. Deci, nu aveti mancare, pentru ca nu aveti frigider.”

Atunci ea i-a dat cativa dolari din gentuta sa si apa ei si i-a zis: „Va rog, mergeti sa va luati ceva de mancare. Asta m-ar face foarte fericita. Mie imi place McDonald’s, trebuie sa mergeti acolo.”

Pot sa spun ca fata mea mi-a facut ziua frumoasa. Dupa gestul sau, alti doi oameni au venit si i-au dat bani. Noi am avut o scurta conversatie si el mi-a explicat ca rulota sa a ars si in incendiu si-a pierdut si sotia. Mi-a parut rau de el si mi-a rupt inima in doua.

Asadar, fetita mea de 6 ani mi-a dat un exemplu in aceasta dimineata. Minunat! Copiii nu vad culoarea, ci esenta lucrurilor. Nu este doar o afirmatie ca tinerii sunt viitorul nostru, este o certitudine. Intamplarea mi-a dat putin mai multa speranta pentru lume.”. a scris mama fetitei pe Facebook. Postarea sa a impresionat sute de oameni, care au distribuit povestea ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top