Connect with us

Știri

Gest INCREDIBIL în familia ducesei de Cambridge

Motivul pentru care prinţul George al Marii Britanii nu o ţine niciodată de mână pe mama lui, ducesa de Cambridge. Gestul, vizibil în fotografiile oficiale ale familiei princiare, a fost explicat de specialista Jasmine Peter.

În urmă cu câteva zile, ducesa de Cambridge, prinţul William şi cei doi copii ai lor au pozat pentru o fotografie oficială ce a fost folosită pe post de felicitare de Crăciun, informează PRO TV.

Tabloidele au scris multe articole despre această imagine, din cauza “abuzului de Photoshop”, dar şi a faptului că toţi cei patru membri ai familiei regale britanice erau îmbrăcaţi în albastru.

Anumite voci au considerat că acest detaliu ar reprezenta un indiciu revelator în privinţa sexului celui de-al treilea copil al cuplului princiar, care urmează să se nască în primăvara acestui an.

În această imagine, prinţul George poate fi văzut în timp ce stă în faţa tatălui lui şi prinţesa Charlotte în faţa mamei sale.

Ca de fiecare dată, prinţul George îl ţine de mână pe tatăl lui, iar Kate Middleton o ţine de mână pe Charlotte

Așadar, potrivit expertei în ştiinţe parentale, fotografierea familiei regale britanice întotdeauna în această manieră nu reprezintă o coincidenţă.

Ar fi vorba pur şi simplu despre un mod de a-l pregăti pe prinţul George pentru viitorul rol al său – cel de rege.

Jasmine Peters a explicat: “Nu este rar să vezi un tată alături de fiul lui, punând bazele rolului şi ale responsabilităţilor sale în viaţa de familie.

Se spune adeseori că este nevoie de un bărbat pentru a creşte un băiat pentru ca acesta să devină bărbat. Acest aspect ar putea reflecta faptul că William şi Kate respectă tradiţiile, dar el reflectă şi importanţa legăturii create între tată şi fiu şi între mamă şi fiică, ambii copii fiind îndrăgiţi foarte mult de cei doi părinţi, care sunt responsabili şi iubitori”. 

Citeşte şi Veste INCREDIBILĂ pentru prinţul Harry! Jurnaliştii britanici au făcut anunţul

Veste teribilă pentru Prinţul Harry al Marii Britanii. Jurnaliştii britanici au făcut această descoperire şi au făcut totul public.

Prinţul Harry al Marii Britanii şi iubita lui, actriţa americană Meghan Markle, sunt verişori îndepărtaţi. El a crescut la Palatul Kensington, iar ea s-a născut la aproape nouă mii de kilometri distanţă, potrivit express.co.uk.

Jurnaliştii britanici au studiat arborele genealogic al celor două familii

Reporterii britanici au aflat că legătura lor de sânge este un strămoş comun din secolul al 15-lea.

Dacă se căsătoreşte cu Harry, Meghan Markle este nevoită să se mute la Londra, pentru a-şi putea îndeplini îndatoririle în calitate de membră a familiei regale.

„Meghan ştie că nu poate fi prinţesă şi actriţă în acelaşi timp. Este fericită să-şi sacrifice cariera pentru un viitor atât de frumos.

Oricum, ea e foarte implicată în campanii caritabile, iar acum că va face parte din familia regală, va putea realiza şi mai multe lucruri”, a declarat o sursă apropiată de actriţă, pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top