Connect with us
Gest șocant din partea unui copil: s-a aruncat în fața trenului! Divorțul părinților au îndemnat-o la sinucidere

Știri

Gest șocant din partea unui copil: s-a aruncat în fața trenului! Divorțul părinților au îndemnat-o la sinucidere

Un eveniment tragic a avut loc în județul Sibiu. O copilă de doar 13 ani a decis să-și pună capăt zilelor într-un mod cumplit: s-a aruncat în fața trenului. Conform primelor informații, adolescenta avea probleme în familie, ceea ce a determinat-o să recurgă la acest gest. Mai exact, părinții se aflau în plin proces de divorț.

Nu știa la cine să rămână după divorț

Copila de 13 ani din Sibiua a decis să se sinucidă din cauza problemelor din familie. Înainte de a comite cumplitul gest, ea a ar fi lăsat un bilet de adio. Acolo ar fi precizat că nu știe la cine să rămână după divorțul părinților, motiv pentru care a decis să-și pună capăt zilelor.

Drama din orașul de pe malurile Cibinului s-a petrecut luni seara, la trecerea de cale ferată din cartierul Ștand, în zona străzii Dimitrie Cantemir, în jurul orei 19.00. Fetița a fost călcată mortal de un tren care circula pe ruta Teiuș – Sibiu.

Mecanicul a observat că fetița a sărit și a anunțat imediat autoritățile, care au ajuns la fața locului rapid. Din nefericire, copila nu a mai putut fi salvată, pentru că aceasta a murit pe loc, impactul fiind mult prea puternic. Trupul neînsuflețit al fetei a fost scos de sub tren. Nu a fost precizată identitatea acesteia.

Comunicatul oficial al celor de la Poliție:

”În data de 08.02.2021, în jurul orei 1836, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Sibiu-Post Poliţie TF Sibiu- Călători au fost sesizate telefonic de către şeful de tren din staţia CF Sibiu, SNTFC Braşov, despre faptul că trenul Regio 2416, care circula pe relaţia Teiuş -Sibiu, a surprins şi accidentat mortal o persoană care ulterior s-a constatat că este o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 13-15 ani.

În urma acestei sesizări, prin ordonanța organelor de cercetare din data de 08.02.2021, s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, prev. şi ped. de art. 192 alin. 1 Cod pen.

Dosarul, înregistrat iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, a fost preluat la data de 09.02.2021 în vederea efectuării cercetărilor de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au comunicat autoritățile.

Duminică dimineaţa, 7 februarie, o femeie a încercat să se sinucidă în același mod. Inițial, a fost găsită pe străzi, plină de sânge, semne ale unui accident. Potrivit martorilor oculari, aceasta a încercat să se sinucidă aruncându-se în faţa unui tren Regio, care circula pe relaţia Craiova – Sibiu. Ea a scăpat cu viață și a suferit mai multe leziuni la picior, dar starea ei este stabilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top