Connect with us

Știri

Gestul emotionant al unui sofer de autobuz, care a facut inconjurul lumii: „A fost cel mai uimitor lucru pe care l-am vazut!”

Un sofer de autobuz britanic a facut un gest de altruism care a impresionat intregul Regat Unit! Pentru fapta sa, barbatul a fost recompensat din plin!

Steven Humphris, un sofer din Liverpool, a oprit autobuzul intr-o zi rece si ploioasa, vazand un om al strazii care incerca sa doarma in ploaie. Barbatului i s-a facut mila de acesta si a rugat un pasager sa ii dea cinci lire omului strazii. Gestul lui i-a impresionat pana la lacrimi pe calatori.

„Gestul soferului a avut impact imens asupra mea. Era o noapte de vineri, cu vant si ploaie. El m-a chemat, mi-a intins cinci lire si mi-a spus sa-i dau batranului care statea pe strada. A fost cel mai uimitor lucru pe care l-am vazut”, a spus Faris Khalifa, pasager in autobuz.

Impresionat de fapta facuta de Steven Humphris, Khalifa a incercat sa faca ceva prin care sa-l rasplateasca pe sofer. El a vorbit cu mai multi oameni, care au reactionat intr-un mod formidabil cand au auzit povestea.

„Toti cei cu care am vorbit au facut fara ezitare cate o donatie: o sticla de rom, un voucher pentru cina la un restaurant din Liverpool, doua carduri de membru la un bar. Oamenii au donat tot ce au putut pentru a-si aduce contributia”, a spus Khalifa pentru The Mirror.

Soferul de autobuz a fost foarte incantat de cadourile primite:” E uimitor sa te observe lumea pentru faptele bune pe care le faci, dar mesajul cel mai important este sa-i  ajutam pe cei mai putin norocosi decat noi”.

foto: mirror.co.uk

 

 

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top