Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

03.08.2019
Gheorghe Dincă a recunoscut tot! Cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete dispărute din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, iar aseară moartea tinerei de 15 ani a fost confirmată de unchiul acesteia. Probele de la IML arată că ADN-ul din oasele găsite în butoiul cu cenușă din casa psihopatului îi aparține Alexandrei.

Gheorghe Dincă ar fi decapitat-o pe Alexandra și i-ar fi ars capul

Dincă le-a spus anchetatorilor că a ars-o pe Alexandra în ulei, însă acest lucru nu este credibil pentru specialiști. Mulți criminaliști si chimiști susțin că nu este posibilă combustia unui cadavru uman decât la o temperatură de peste 1.000 de grade Celsius, însă nu se știe dacă Dincă a mai folosit și alte materiale inflamabile. Se crede că pe lângă ulei, a mai folosit și combustibil pentru mașini pentru a fi sigur că va arde tot corpul.

O teorie demnă de filmele horror a fost lansată aseară de jurnalistul Luis Lazarus la România TV. Acesta a declarat că este foarte probabil ca Gheorghe Dincă să o fi decapitat pe Alexandra și să îi fi ars doar capul în butoiul pe care îl avea în casă, având în vedere că majoritatea oaselor găsite sunt oase ale feței și bucăți din craniu. Anchetatorii au găsit doar oase de mici dimensiuni și resturi de dinți, semn că asasinul i-a ars capul.

Criminalul din Caracal riscă 25 de ani de pușcărie. Sursa foto: digi24.ro
Criminalul din Caracal riscă 25 de ani de pușcărie. Sursa foto: digi24.ro

Criminalul a folosit 3 kilograme de vaselină pentru a arde trupul adolescentei din Dobrosloveni

Dincă le-a spus anchetatorilor că ar fi tranșat-o pe fată și a băgat-o în butoi, pe care l-a acoperit ulterior. Focul a fost făcut cu lemne, conform declarațiilor dezaxatului. Conform informațiilor obținute de Antena 3, Gheorghe Dincă a folosit 3 kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat. Toate aceste materiale le-ar fi pus peste cadavrul adolescentei de 15 ani.

Comentarii
  • Ioan spune:

    Faliment total al asa zisului stat de drept , cu justitie independenta . De fapt e falimentul reprezentantilor de la la cel mai inalt nivel ;presedinte , prim-ministru , ministri , parlamentari , serviciile secrete , politie , procuratura si toate institutiile conduse de politruci incompetenti , lepre ordinare , tradatori de neam/tara . Daca un criminal nebun , descreierat face lucruri ingrozitoare si isi bate joc de toti/toate , se pisa in capul tuturor cu nonsalanta , iar acestia doar bauna , fiind total depasiti de situatie , inseamna faliment total. Cred ca ar trebui inchisa aceasta asa zisa tara . Dar cred ca toti cei mentionati sunt complici , ai acestui stat mafioto-securistic (stat paralel/subteran). Cand ma gandesc la resursele bugetare uriase alocate pentru aceste servicii speciale , total incompetente , ma cuprinde o tristete iremediabila . Si am auzit ca la rectificarea bugetara se vor suplimenta sumele , luandu-se de la sanatate , invatamant ca asa doreste poltrucul Werner „capo di tutti capi”, iar coalitia de la guvernare se supune neconditionat !

  • Lupu nicolae spune:

    Eu propun cea mai aspră pedeapsă acestui monstru fără inima! Trebuie distrus putin câte puțin să sufere! Sa nu-i mai dați libertate. Va rog din suflet să aplicați pedepse dure acestor criminali!

  • ada spune:

    asta i fara comentarii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *